Ennyire nehéz kommunikálni nőkkel?
Figyelt kérdés
Van egy lány melóhelyről, bejelöltem, meg rá is irtam, eltelt 2-3 nap, visszajelőlt de bszik válaszolni. Pedig a munkával kapcsolatba irtam, semmi bunkót, csak érdeklődés szinten.. de nagyon nem veszi a lapot. Direkt? Az ilyen nők úgy vannak h ha nem jön be neki a csávó akkor bele se kezd semmibe? Mi ez a felfogás. Barátkozni nem lehet? Ez felér egy rasszizmussal. Pedig ugyanúgy ember vagyok, meg tisztelhetne azzal hogy válaszoljon.2016. szept. 5. 21:29
1/25 anonim válasza:
Miért nem személy szerint neki írtad ezt meg?
2/25 A kérdező kommentje:
És akkor ezek után elvárják h a férfi kezdeményezzen..
2016. szept. 5. 21:33
3/25 anonim válasza:
Amíg nem vagy ismerőse, addig lehet, hogy a levelet meg sem kapja, mert automatikusan megy az archivumba. Szóval látta egyáltalán?
4/25 A kérdező kommentje:
De visszaigazolt ismerősnek, tehát fentvolt, látnia kellett volna
2016. szept. 5. 21:36
5/25 anonim válasza:
Nem kiváncsi rád, nincs kedve beszélgetni, annyira remeg a csúnyája miattad, hogy nem tud egyszerűen valászolni se, annyi féle válasz lehet miért nem ir neked. Amúgy meg nem te vagy a világ közepe, hogy muszáj lenne válaszolnia. Izgulj tovább gép előtt, ha már élőben ilyen nyuszika vagy
6/25 A kérdező kommentje:
De az egyáltalán hogy Ennyi most komolyan, semmi kakao? Én ha valakiben maradok valamiben akkor a kiváncsiság szétvetne és az lenne az első hogy megtudjak dolgokat az illetőről ha már közeledést mutat.. Ez egy alap emberi természet lenne. Jó persze annak más aki napi 100 levelet kap. Igy meg akkor húspiac, érezzem úgy magam mint egy húsdarab a pulton a sok hús melett, mintha egy tárgy lennék.. Ja és teszem hozzá, élőben kezdeményeztem hogy facebook nevét megadja
2016. szept. 5. 21:42
7/25 A kérdező kommentje:
De megadta. Nem értem.. Miért nem akkor mondja azt hogy nem?
2016. szept. 5. 21:42
8/25 anonim válasza:
Taps taps taps. Lehet több kell neki élőben annál, hogy annyit tudj kérdezni tőle, hogy mi a facebookja
9/25 A kérdező kommentje:
De a kérdés lényege az, ilyenkor mi megy le egy nő fejében? Ha nem jövökbe akkor már el is itéli az egészet és inkább bele se kezd semmibe? ennyire előitéletesek lennének?
2016. szept. 5. 21:46
10/25 anonim válasza:
De most hova paráztatod magad meg minek gondolod túl? Rajtad kivül senkinek nem jut eszébe az elítélés, egyszerűen csak nem válaszol, nem érdekled ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!