Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire nehéz kommunikálni...

Ennyire nehéz kommunikálni nőkkel?

Figyelt kérdés
Van egy lány melóhelyről, bejelöltem, meg rá is irtam, eltelt 2-3 nap, visszajelőlt de bszik válaszolni. Pedig a munkával kapcsolatba irtam, semmi bunkót, csak érdeklődés szinten.. de nagyon nem veszi a lapot. Direkt? Az ilyen nők úgy vannak h ha nem jön be neki a csávó akkor bele se kezd semmibe? Mi ez a felfogás. Barátkozni nem lehet? Ez felér egy rasszizmussal. Pedig ugyanúgy ember vagyok, meg tisztelhetne azzal hogy válaszoljon.
2016. szept. 5. 21:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel hogy gondolják ezt nők az ilyet? félúton rájön hogy ja mégse, és akkor már nem kell irnia? Miért nincs meg a kölcsönös, érdeklődés, hogy legalább köszönjön vagy akármi..
2016. szept. 5. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ez felér egy rasszizmussal. "

Mindneki akkor és azzal barátkozik, akivel akar.

Vagy te tényleg úgy gondolod, hogy kötelező lenne neki barátkozni veled? Ha nem jössz be neki mégis mit tegyen? Kezdjen el hitegetni? Akkor meg itt sírsz 2 hét múlva, hogy minek fűzött, ha semmit sem akar.

Mindnekinek kevés az ideje, és nincs kedve sem olyasmivel tölteni, amit nem akar.

Én se nagyon szeretném, ha munkahelyi dolgokkal privát zaklatnának. Beszéld meg vele a munkahelyeteken.

2016. szept. 5. 22:23
 13/25 A kérdező kommentje:
A hitegetése már meg volt azzal hogy megadta vagyis beleegyezett hogy felvegyem
2016. szept. 5. 22:25
 14/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor te is olyan vagy, hogy valaki kér tőled, vagy kérdez tőled valamit nem válaszolsz neki és elmenekülsz, mert hogy nem ismered? szerinted ez a jó, normális viselkedés?
2016. szept. 5. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a hatalmas nagy gond, hogy egyesek hitegetésnek veszik, ha egy kollégát felvesz az ember az FB-re ismerősnek. Lassan nem lehet mosolyogni, köszönni, kedvesnek lenni, semmit, mert rögtön félreértik.

Nem tudtam, hogy ha valakit visszaigazolok vagy felveszek, akkor az egyenlő azzal, hogy járni is akarok vele. Biztos én vagyok nagyon elmaradott :)

2016. szept. 5. 22:33
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem olyan vagyok, de a lány valszeg érzi, hogy csak kamuból kérdezed a munkahelyi dolgot, és igazából nyomulni akarsz.
2016. szept. 5. 22:35
 17/25 A kérdező kommentje:

Valahol összeér a probléma szál itt

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Ugyanúgy hitegette

És akkor meglehet magyarázni biztos a férfi volt túl nyomulós..

2016. szept. 5. 22:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy kötelező neki veled barátkozni, ha nem akar? Nem tetszik neki a pofád.
2016. szept. 5. 22:59
 19/25 A kérdező kommentje:
Csak tudod már a sokadik ilyen eset után elgondolkodik az ember hogy tulajdonképp akkor mi a fszt is akarjon a nőktől.. Pedig külsőm sem egy ronda
2016. szept. 5. 23:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg ez a csaj se egy olyan miss szépség, meg esetlenke is kissé, bár nem tudom, ő hova teszi magát.. Én mondjuk direkt pont ezért adtam meg a lehetőséget neki mert nem az látszott hogy felszines beképzelt..
2016. szept. 5. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!