Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőkkel szex témán kívül miről...

Nőkkel szex témán kívül miről lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés
És saját magukon kívűl, azt vettem észre hogy nem érdekli őket egyáltalán hogy mi van a másik nemmel. csak róluk van szó, ha nem akkor elhajtják az embert
2016. jún. 26. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
ez érdekes. én is beszélgetek egy fiúval. néha vele nem lehet se róla se semmiről beszélni és akkor szoktam magamról beszélni hátha kicsit kommunikatívabb lesz. aztán legközelebb meg szépen lehet vele beszélni..ő ilyen "elfoglalt típus" és ahogy megfigyeltem mikor otthon van és nyugi akkor lehet vele mindenről beszélni..d.e persze ez nem teljesen válasz volt a kérdésedre
2016. jún. 26. 13:53
 2/10 Inessential ***** válasza:
Hát nem tudom te milyen nőkkel beszélgettél eddig, de ez egyáltalán nem általános.
2016. jún. 26. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

XD

Te hol élsz? Bombát kéne dobni oda. XDXD

Borzalmas általánosítás. XD

Kezdj el gondolkodni.

Válaszolva, személyfüggő.

2016. jún. 26. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Nőkkel, sok mindenről lehet hosszan beszélgetni. Rá kell érezni, mi érdekli őket. Azért, úgy kétharmaduknál a szexre is kitérünk.
2016. jún. 26. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól megismersz egyet és a bizalmába fogad akkor bármiröl.
2016. jún. 26. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
jó neked, ha minden nővel a szexről tudsz beszélgetni :) engem mindig minden idegen nő elhajt, ha a villamoson, vagy az utcán, sőt ha a boltban is a szexről akarok beszélgetni velük :)
2016. jún. 26. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
arról, mi az adott nőt érdekli.
2016. jún. 26. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Én most a Brexitről beszélgetek velük elég sokat, de van amikor megbeszéljük, hogy mivel ízesítsem az aznapi pacalt.

(Van velük téma bőven).

2016. jún. 26. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Velem a szexen és saját magamon kívül akármiről lehet beszélni. L
2016. jún. 26. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Személyfüggő.

Velem például a barkácsolástól és bútorok felújításától, a kutyanevelésen és a varráson át az animékig szinte bármiről lehet. Színes személyiség vagyok.

De a többi lányismerősöm is hasonló.

Nem lehet, hogy csak neked nincs más témád a szexen kívül?

2016. jún. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!