Ti összejönnétek egy roma lánnyal, aki teljesen normális és magyaroknál nevelkedett fel?
Persze úgy szól a kérdés, hogy tetmeszetesen magyarokhoz szól!
A lany elmondasa szerint a tobbi cigany irritálja, es nem tudna olyan lenni mint a többi. Ha lehetne a szüleit is letagadná azt mondta. Ezen kivul nagyon rendes, kis csábító teremtés, nagyon kedves, de azert latszik rajta hogy roma. Nem túlzottan iskolázott, de hat nem is kell mindenkinek professzornak lennie...
Ilyen feltételekkel összejönnek egy roma csajjal?
Nekem volt roma barátnőm,nagyon rendes,becsületes volt.Ő is utálta a családját,mert azok nem ilyenek voltak.
VISZONT:Nagyon gondold meg a dolgot,lehet,hogy az ő felmenői normálisabbak,de nekem meggyűlt a dolgom az exem családjával,szóval óvatosan!
Nem. Egyszer bíztam meg teljesen egy roma származású emberben. Meglopott és mikor kiderült megpróbált megveretni. Ennyit ért neki 5 évnyi barátság. Ez volt még csak a jéghegy csúcsa, az egyetlen eset amikor olyan roma bántott akiben megbíztam. A többi rengetegszer betámadott és voltak különböző dolgok. Aki barátságos közülük az is megpróbál lenyúlni egy cigivel hogy buszra kell. Mai nap ülök a metrón és anyuka meséli hogy a fia milyen üzletember hogy ellopott egy hangszórót majd eladta, de visszalopta szóval megint náluk van. Két éve próbáltak megverni romák. Szóval ezek hatására velük szemben kialakult bennem egy kis gyűlölet.
De tegyük fel hogy ez a lány tényleg nem olyan és elhatárolódik ezektől. Akkor bajom nem lenne, de párkapcsolati szinten nem működne a dolog, mert nem vonzanak a fekete és roma nők.
Nálam ez egy nagyon nem lenne.
szerintem is vannak tök szép roma lányok.
pl kulcsár edina az orr műtétje előtt egy full cigó csaj volt jó testtel.
megműtötték és tök jó csaj lett.
szóval ha meg van szocializálva,meg le van szoktatva a cigány lány az undorító színes ruhás öltözködésről és nem rest edzeni-mert alapesetben a igazi roma lányoknak tesizni is tilos nehogy edzésre járni-akkor nem lenne gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!