Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki ronda, akkor milyen...

Montmirail kérdése:

Ha valaki ronda, akkor milyen érzés neki az a tudat, hogy csúnya?

Figyelt kérdés
Nem akarok ezzel megbántani senkit, én se vagyok egy nagyon szép ember, de van egy barátnőm, aki iszonyatosan csúnya.Nem mennék bele a részletekbe, de gondolom értitek.Ha kérhetném ne gyertek olyan szarrá csépelt közhelyekkel, hogy "Nem minden a külső", rendes csaj, mindent megtenne értem, és ez fordítva is igaz, de akkor is...
2016. okt. 14. 20:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, férfi vagyok.A barátnőm pedig nem egyenlő a csajommal, csupán azt jelenti, hogy sokszor együtt vagyunk, együtt bulizunk, barátaimmal együtt, és megosztjuk egymással a problémáinkat.
2016. okt. 14. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az egyik legrosszabbak rondaként a rosszindulatú megjegyzések.

Általános suli, saját apám csesztetett mindig a fülem, orrom, vékonyságom miatt:

"Tapsifüles" "Girhes" Gilisztás" "Kampócsőr"

Általános suli, szomszéd:

"Csőri"

Általános suli, 7-8-ik osztályban egy csaj mindenkiről írt véleményt, összes srácról valami kedves dolgot, rólam annyit: "Plasztikai sebész esete"

Középsuliban egyszer a hátam mögött:

"Szopogatott nyalóka feje van"

Középsuli buszon szemben ülő nő a gyerekének:

"Nézd milyen csúnya a bácsi..."

És szinte heti szinten ilyen beszólások, a legváratlanabb esetekben, hát persze hogy valahol összetörik az ember előbb utóbb.

2016. okt. 14. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még amit hozzátennék, internetes társkeresés.

Régen sokkal nyitottabb, közvetlenebb volt. Chat oldalakon sokszor lányok írtak rám, mert értelmes nevem volt, vagy örültek hogy normális vagyok.

Aztán pár év múlva már nem hogy nem írtak, hanem vagy vissza se írtak ha írtam, vagy mindenki azonnal képet akart.

Utána eljött a mai kor, badoo, tinder, ahol meg végképp semmi nem számít, csak a "hús". Leszarják mit írsz, leszarják milyen ember vagy, elsőre elítélnek külső miatt. Tinderen nagyjából 3 hónap alatt 1 párt találtam, és az is lerázott hamar.

És ezek mellett jóképű haverjaim naponta új csajokat ismernek meg, és heti 3 kefélést összehoznak.

Szóval 28 éves koromra teljesen feladtam az ismerkedést, gyakorlatilag ha meglátok egy nőt, rögtön letudom magamban hogy felesleges is akár csak rágondolni. Néha úgy tűnik, mintha lenne 1-1 csaj aki közeledik, de azok is "csak barátok" akarnak lenni, abból meg nem kérek.

2016. okt. 14. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit Fatal_Error_ kolléga írt a végén, az a legrosszabb az egészben. Még ha van is olyan nő aki esetleg érdeklődne irántad, te nem bízol benne és sündisznó módba kapcsolva véded magad, mert már nem hiszed el, hogy valakinek kellenél. Ezzel gyakorlatilag teljesen elvágja magát az ember az összes lehetőségtől.

Márpedig azt levetkőzni, hogy előtte huszonévig bántották az embert a kinézete miatt, nagyon nehéz.

Ezt nem nagyon értik meg azok akik nem élték át, főleg ha az ember közben kikupálódott. Ilyenkor jönnek a meglepett kérdések, hogy miért nincs barátnőd, jóképű vagy, könnyen találhatnál. Ja, csak az előtte lévő évtizedek alatt szétverték az önbizalmam és már nem hiszek magamban sem, nemhogy másokban.

Akkor van esélye az embernek, ha van olyan nő aki hajlandó áttörni az erőtéren és beleteszi az erőfeszítést, de ehhez olyan karakter is kell.

2016. okt. 15. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.