Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőkbe fel se merül h valaki...

Nőkbe fel se merül h valaki azért iszik mert lelkileg problémája van?

Figyelt kérdés
Vagy kedvetlen vagy ugymond "bunkón viselkedk" az nem merül fel egy nőbe se hogy kis foglalkozással vagy odafigyeléssel ki lehet hozni az állapotbol? Ehelyett inkáb elitélik megpecsételik az embert h valami nem 100 ezért ott kell hagyni? Egyáltalán miért nem elnézőek, hogy ha valamit nem tud vagy bizonytalan akkor már tovább lépnek. Egy férfinek nem lehetnek problémái, nehézségei? Persze ha egy nőnek van, akkor egyből törödjünk vele, egyből kapjon szeretetet meg mindent..
2016. okt. 12. 18:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Viszont az se fogja megoldani h leszrjuk a problémákat és tovább lépünk gondolkodás nélkül."

Hát bocsi, de felnőtt ember vagy, tanuld már meg megoldani igenis magad a problémáidat. Társat nem azért keresünk, hogy majd ő kiszed a sz.arból... Te teljesen más világban vagy.

Biztos van olyan lelki sérült nő, aki ezt egyenesen kihívásnak érzi, sok szerencsét hozzá, de én pl biztos nem állnék le egy alkoholistával. Köszi, de nekem elég volt kisgyerekkoromba az ilyen, anyámnak is már sokkal-de sokkal korábban ott kellett volna hagyni a hasznavehetetlen iszákos nevelőapámat, sokkal boldogabb lett volna ő is és én is.

Szóval nekem ne magyarázd ezt a problémát. Tapasztalatom hogy nem hogy később kell ott hagyni, hanem el sem kell kezdeni egy ilyet.

Keress magadnak egy hasonló gondokkal küszködőt, és segíts neki te. (Gondolom ahhoz már neked sem fűlika fogad.)

2016. okt. 12. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Már irtam, hogy hagyjuk az alkoholizmust, a nők a legkisebb problémával nem hajlandóak szembenézni, mert saját magukat tökéletesnek hiszik. Saját bőrömön tapasztalom, hiszen nem vagyok alkoholista, egyenesen undorodom az alkoholtól, csak egy kissé különc vagyok az átlagos férfiaknál, emiatt egy nőnek sem kellek. Szóval az alkoholra nálam abszolút nem foghatja egy nő sem, amiért nem kellek... Sőt, hozzáteszem, sok férfi szintén nem alkoholista, ennek ellenére nem kell a nőknek!
2016. okt. 12. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én férfiként se kérnék abból ha valaki a probléáit csak ivással, drogokkal, vagdosással vagy egyéb ehez hasonló dolgokkal tudja kezelni.

Volt egy nagyon szép lány. Jó is alakultak a dolgok, jól elvoltunk majd kiderült hogy vagdossa magát a legapróbb dolgokon és idegileg labilis. Nem akarok senkit se megbántani, de nekem ez egy intő jel. Párkapcsolatban nem akarok minden nap attól rettegni hogy mondtam-e én vagy valaki más olyan dolgot aminek a következtében mire hazaérek öngyilkos lett.

Emellett részegen erőszakos férfiakról sokat bömböl a média és sajnos nem alaptalanul.

Ezeket összefoglalva nem lepődök meg hogyha egy nő menekül ki az ilyen kapcsolatból. De még barátságból is. Én is ezt tenném ha nem egy régebbi szerettemről van szó.

2016. okt. 12. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek nem is kell együtt lenniük egy ilyen emberrel. A problémákat meg kell oldani, nem az italba menekülni előlük. Ha erre nem vagy képes, akkor megérdemled, hogy egyedül legyél. Plusz az ilyen emberek idővel csak egyre rosszabbak lesznek és nem lehet rajtuk változtatni. Ha egy nő elkezd egy alkoholistával foglalkozni, annak hosszú távon az lesz a vége, hogy ő is lesüllyed arra a szintre, amin a férfi van.

Teljesen normális, hogy elkerülnek a nők. Sőt, én a helyedben el is várnám ezt és mindenféle közeledést elutasítanék. A barátnőmnek is megmondtam, hogy ha azt látja, hogy alkoholista vagyok, akkor meneküljön és ne érdekelje, hogy mi van velem.

5#

Ironikus, hogy egy olyan ember beszél a nőkről, aki semmit nem tud róluk.

2016. okt. 12. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kell másoktól függővé tenni magad, és akkor nem fogsz rászokni semmire.
2016. okt. 12. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:

"Viszont az se fogja megoldani h leszrjuk a problémákat és tovább lépünk gondolkodás nélkül.." - Nem, de ez nem egy újdonsült ismerős dolga, akivel az érintett ismerkedik, hanem az érintett, az érintett családja, az érintett barátai és szakember feladata (pszichológus, elvonó...).

Minden családban lehetnek olyan problémák, amik mellé az ember nem akar még plusz terheket magára venni egy újdonsült ismerős által. Az én családom sem felhőtlen, és amennyire tőlem telik, dolgozom azokon a problémákon, amikben érintett vagyok, bőven elég ennyi is. Újakra egyelőre semmi szükségem, és a hátam közepére sem kívánok egy alkoholistát.

2016. okt. 12. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

"A nőknek nem kell olyan férfi sem, aki egy kissé visszahúzódóbb, nehezen megnyiló, ugyanakkor NEM iszik! Az ilyen férfiakat is pont ugyanúgy elkerülik a nők, mint az alkoholistákat. A mai nők semmilyen problémát, még a legkisebbet sem akarják felvállalni, hiszen a nők tökéletesek, milyen alapon várhatnánk tőlük, hogy bármi problémát is a nyakukba vegyenek két plázázás között szegénykéim? :D"

De ostoba vagy, remélem nem gondoltad komolyan. Ha nem lennék aszex akkor nekem visszahúzódó férfi kellene....

2016. nov. 6. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!