Tényleg nagyképű vagyok? :c
Sajnos manapság ciki tudni valamit.
Szerintem ne foglalkozz velük, élj úgy, hogy te minél boldogabb legyél!
Nehogy már azért kelljen bánkódnod, mert tudsz valamit, meg nehogy ezt már szégyellni melljen, basszus...
Nem voltál az!
Meglátod, lesz még idő, amikor irigykedni fognak arra, hogy te tudsz is valamit, és nem csak henyéltél az órákon!
Köszi mindkettőtöknek :)
Egyébként a tanár sem nagyon csípi, hogy én tudom :/ Én nem értem.. mi akar, hogy hlyegyerek legyek??
Én ezt úgy szoktam, hogy mondjuk 10 feladatot előre megcsinálok unalmamban, majd jelzem a tanárnak hogy le ellenőrizné-e a többi feladatot is akkor meglepődik, tehát: Szerény vagyok + ügyesnek is fog találni.
Az angol órákon mindenre tudom a választ amin mindenki más gondolkodik egy órát, de mindig kussolok.
"Egyszerűen csak előrébb járok, mint a többiek"
Különórára jársz, ugye? Egyébként, ha még magadtól is vagy ilyen okos, illene kussban ülnöd és nem elvenni másoktól a gyakorlási lehetőséget. Ráadásul az idegennyelv azon ritka tárgyak egyike, amely konkrétan hasznos lesz számotokra az iskolán kívül. Úgy is lehet "ismerni a tehetségeidet", hogy közben nem vagy bunkó és úgy is lehet növelni az önbizalmadat, hogy nem sérülnek közben mások.
Az osztálytársaidnak nyugodtan mondd meg, hogy ne haragudjanak, nem gondoltad, hogy amit csinálsz, az nekik rosszul esik, ezek után majd jobban figyelsz.
Mondjuk nekem erre az volt a megoldásom, hogy beültem a hátsó padba, minden feladatot maximum 5 perc alatt megoldottam, a továbbiakban csak fél füllel figyeltem, csöndben voltam, rajzoltam és olvastam. És mivel a tanár is tisztában volt vele, hogy úgyis mindent tudok, akkor szólított fel, amikor a többieknek már végképp nem ment a feladat. Na ez milyen önbizalomnövelésnek?
Nem járok különórára :) Van sok külföldi ismerősöm a DeviantArtról (rajzos oldal) és minden nap beszélek velük angolul. Alsóban 3-4-ben tanultam angolt, aztán átmentem másik suliba, ott németet tanultam. Most meg egy nyelvi tagozatos gimibe járok, ahol az angolt a nulláról kezdtük.
Most ahogy elképzelem, hogy milyen lenne, ha én nem tudnám, elég sz@r lenne c: De ez nem fordulhat elő ;P Na jó, viccet félretéve, kicsit kérkedő voltam, azóta kussban vagyok órákon c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!