Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyk-n csak szerencsétlen...

Gyk-n csak szerencsétlen emberek vannak? Mármint akik személyes levelezésbe kezdenek.

Figyelt kérdés

Eddig még mindenkinek volt valami defektje akivel itteni levelezés során összeakadtam. Szóval direkt nem foglalkoztam már ilyennel. Most mégis kivételt tettem, mivel... tud értelmesen írni...

Időközben kiderült, hogy egyetemi végzettsége is van, majd jött az hogy nem tud beszélgetni, nem volt még jóformán párkapcsolata sem.

2016. okt. 11. 19:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"A párkapcsolatos részt meg úgy értem, hogy azért elég jól benne van a korban, és majdhogynem nulla párkapcsolata volt. Nem jó az ilyen."

Mér, hány éves, talán 40? El vagy tájolva, nem az adja meg egy ember értékét h hány kapcsolata volt már. Semmit nem mond el a személyiségéről.

Szerintem te vagy a defektes, amiért így gondolod.

2016. okt. 12. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!