Gyk-n csak szerencsétlen emberek vannak? Mármint akik személyes levelezésbe kezdenek.
Eddig még mindenkinek volt valami defektje akivel itteni levelezés során összeakadtam. Szóval direkt nem foglalkoztam már ilyennel. Most mégis kivételt tettem, mivel... tud értelmesen írni...
Időközben kiderült, hogy egyetemi végzettsége is van, majd jött az hogy nem tud beszélgetni, nem volt még jóformán párkapcsolata sem.
Szerintem egyáltalán nem. Nekem privátot számtalanszor írtak már, főleg kanos pasasok, azonban én leveleztem már itt teljesen normális emberekkel, sőt tök normális fiúkkal is akik nem a farKukról akartak folyamatosan képeket küldözgetni. Azt aláírom hogy defektesből sokkal több van, mint nem defektesből, de az hogy te eddig csak ilyenekbe akadtál bele az nem jelenti azt, hogy csak ilyenek vannak itt.
Én egyáltalán nem vagyok szerencsétlen ember. És azok, akikkel eddig itt leveleztem, azok sem voltak azok.
25/l
"nem tud beszélgetni, nem volt még jóformán párkapcsolata sem."
És ez miért számít defektnek? Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy lazán összejönnek neki a párkapcsolatok, meg hogy ő van a szociális élet középpontjában.
"Csak olyan csalódás volt, hogy megint így jártam."
Mert miért csalódás?
-"nem tud beszélgetni, nem volt még jóformán párkapcsolata sem."
És ez miért számít defektnek? Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy lazán összejönnek neki a párkapcsolatok, meg hogy ő van a szociális élet középpontjában.
- ez volt az a nagy hibám, amire időközben rájöttem. Nekem is nehezen megy a beszélgetés.
A párkapcsolatos részt meg úgy értem, hogy azért elég jól benne van a korban, és majdhogynem nulla párkapcsolata volt. Nem jó az ilyen.
Szerintem sokat tanulni egy-egy kapcsolatból. Önismeret, ember ismeret, a másik szokásihoz igazodás, de közben kiállni azokért a dolgokért, amiért ki kell, hogy ne sérüljünk. Ilyesmik.
-"Csak olyan csalódás volt, hogy megint így jártam."
Mert miért csalódás?
-> többet reméltem ettől. Nem is tudom mit vártam. ...Azt hogy párkapcsolat lesz vele és kiderült pár dolog, ami miatt már nem tetszik.
Kérdező!
Hát, a kommentjeid alapján Te is a szerencsétlen/defektes emberek táborát erősíted...
Én már íráskép alapján szűrök. Így nem ér sok csalódás. Mondjuk az is igaz, így évente ha két emberrel beszélgetek Gyakorin hosszútávon.
"Fiatalabb" koromban, értsd: 3-4 éve nekem se volt jó tapasztalatom. Vagy 13-14 évesek írtak rám, akikkel semmiről sem lehetett beszélni, vagy érzelmileg rokkant emberek, akik random emberek vállán akarnak sírni.
A legrosszabb talán az, hogy az emberek többsége azt akarja én nyűgözzem le őket, annak ellenére hogy sosem kezdek beszélgetést Gyakorin, mindig mások írnak rám. Beszélgetni akarok (ha akarok), nem bohóckodni. Ha csak én beszélek, akkor a beszélgetőpartnerem vagy borzasztóan unalmas, vagy érdektelen. 6 év alatt legalább 30 ember így került a "kukába".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!