Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többsége (tisz....

Az emberek többsége (tisz. Kiv. ) miért ilyen álszent és kétszínű, ha melegekről van szó?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék se provokálni, se vitát szítani, de melegként nem értem ezt a hozzáállást sok ember részéről.

Miért kell a hozzáállásban, viselkedésben, véleményben egy 180 fokos fordulatot venni, ha homoszexuálisokról van szó?

Mikre értem:

- Ha két meleg megfogja egymás kezét, már sokan reklámozást és homoszexuális propagandát kiáltanak, miközben mindkettő nem létező baromság. Egy szexuális orientációt mégis hogyan lehetne reklámozni?

De ha 2 heteroszexuális fogja egymás kezét, vagy hangosan csókolóznak, pusziszkodnak, nyalakodnak, az senkit sem zavar úgy általában. Egyszer hallottam, hogy valakit zavart, de nem szólt közbe, mondván "semmi közöm sincs hozzá". Akkor a melegek kézfogásához miért van közük?

- Vagy ott van a szex egyik része, az anális szex téma. Ha melegekről van szó, akkor fröcsög sok ember (leginkább férfiak), hogy milyen undorító, és különböző nem túl kedves jelzőkkel illetik a melegeket, amik az emberi végtermékre és nemiszervre vonatkoznak. Viszont ha az anális szex téma a lányoknál jön elő, akkor meg sok férfi rögtön sorolja, miért jó, szexi és izgató az anális szex. Láttam olyat, hogy egy férfi egy melegekkel foglalkozó cikk alá odakommentálta a nyomdafestéket nem tűrő véleményét az anális szexről, majd ugyanez a férfi egy lányokkal kapcsolatos cikknél meg istenítette az egészet, és szerinte a lányok is élvezik, ha análba nekik beteszi.

- Ha a melegek gyerekvállalásáról van szó, akkor mindenki anyatigris módjára védi a gyereket, mert szegény lelke szerintük biztos megsérül. Ha egy heteroszexuális család rosszul neveli a gyereket, vagy az egyik fél alkoholista, vagy a szülők háborúznak és a gyerek a golyófogó, akkor a gyerek lelki világa érdekes módon senkit sem érdekel. A gyerek sokaknak miért csak akkor számít, ha homoszexuálisokról van szó?

- Ha melegházasságról van szó, sokan az egekig magasztalják a házasság intézményét, és szerintük az szent és sérthetetlen. Ellenben ez senkit sem érdekel, amikor sok pár néhány év után már fut is elválni.

- Ha egy meleg személy elmondja, hogy meleg, vagy azt, hogy van párja, azt sokan nyomulásnak, reklámozásnak, "arcunkba tolás"-nak veszik. Ellenben teljesen normális, ha srácok beszélnek órákat csajozós élményekről, vagy hogy hány nővel voltak már, az normális, ha a lányok órákig beszélgetnek arról, ki tetszik, ki nem, stb. Ha ez nem 'arcba tolás", akkor a melegeknél miért számít ez annak?

És még lehetne sorolni. Nem értem ezt a mentalitást. Én képtelen lennék arra, hogy X-nél elítélem azt, amit Y-nál teljesen természetesnek veszek. Miért ilyen sok ember? Az általánosításrokról, sztereotípiákról nem is beszélve. Ha valami tetszik nekik (pl anális szex), akkor miért jönnek a melegekkel foglalkozó cikkekhez fröcsögni róla, hogy undorító szerintük?

Mi ennek az oka, hogy a mai napig sokan (tiszt.kiv.) ilyenek?

Ti mit gondoltok erről? Mi a véleményetek az ilyen emberekről?

2016. okt. 11. 16:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek hipokritek.

Felőlem 2 döntőképes személy a négy fal között azt csinál (főleg szexuálisan) amihez kedve van. Nincs annál bu**sabb mint mikor valakit az izgat hogy két férfi mit csinál a privát hálószobájukban.

Az utcán úgy vagyok vele hogy, őszinte leszek utálom a csókolózó párokat. Nem a búcsúpuszit meg a "lopva egy 3 másodperces csók"-ot hanem a "15 percig egymás szályában vagyunk, azt se tudod hol végződik az egyik és hol kezdődik a másik" felőlem akármilyen nemű lehetsz, de ne nyilvánosan nyald már ki a másik torkát.

Ha meg egy meleg pár fogja egymás kezét, gratulálok, örülök hogy megtalálták egymást és ki merik mutatni, most mitől lenne nekem attól jobb ha kiakadnék 2 férfi boldogságán?

Basszus, komolyan túl sokat foglalkozunk ezzel a meleg dologgal, minek túlkomplikálni, 2 felnőtt ember szereti egymást, kész, pont, ennyi.

2016. okt. 14. 17:28
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

" Ha a melegek gyerekvállalásáról van szó, akkor mindenki anyatigris módjára védi a gyereket, mert szegény lelke szerintük biztos megsérül. Ha egy heteroszexuális család rosszul neveli a gyereket, vagy az egyik fél alkoholista, vagy a szülők háborúznak és a gyerek a golyófogó, akkor a gyerek lelki világa érdekes módon senkit sem érdekel. A gyerek sokaknak miért csak akkor számít, ha homoszexuálisokról van szó? "

Ezt. EZT itt külön kiemelném, hogy egy meleg párnak gyereke lehessen (bár M.o.-n csak egyénileg tud az egyik férfi örökbefogadni úgy tudom) iszonyat sok vizsgálaton és kritériumon kell átesniük mire örökbefogadó szülők lehetnek, miközben egy hetero pár bárhova,a legnagyobb nyomorba, mocsokba és gyűlöletbe is vállalhat gyereket mégis a melegeket szidják.

Valaki azzal jön hogy sérül a gyerek lelki világa, az ilyen még nem járt nevelőintézetben, egyik ismerősöm lakott ott, mesélt, nem kívánnám azt gyereknek.

Valaki azzal jön hogy "de így nem lesz anya figura az életében". Valkinek van. Méghozzá jó elbaxott. Vagy akkor az egyedülálló apáktól is vegyük el a gyerekét csak mert "nincs az életében anya figura"?

2016. okt. 14. 17:32
 23/30 anonim ***** válasza:
28%
21: Érdekes, ez nekem fordítva van.:) Engem a másik szájának puszilgatása idegesít, de nagyon. Vagy csókolózzanak, vagy ne. De ez a szájpuszilgatás olyan, mintha nem kívánnák a másikat, csak másoknak akarnák mutatni, hogy van valakijük. Felszínes, hamis.
2016. okt. 14. 18:13
 24/30 anonim ***** válasza:

"nem találom a megfelelő szót, arra, amit érzek, ha ránézek egy ilyen párra"

Volt előzménye is, de azt most nem keresem ki, a lényeg az undor.

Nézd, hetero vagyok, és két kezemen meg tudom számolni, hány számomra gusztusos fiú van ezen a földgolyón.

Rajtuk kívül MINDENKI másra ÚGY gondolnom undorít. Az ember nem kíván mindenkit szexuálisan, alig pár embert csak. erre tudod, mi a megoldás? Eszembe se jut ezekre az emberekre ÚGY gondolni! Ha az utcán számomra gusztustalan emberek csókolóznak, elfordulok, és kizárom.

2016. okt. 14. 18:19
 25/30 anonim ***** válasza:
20%

A mai fiatalok nem járnak baromfiudvarban. Ha járnának, tudnák, hogy a tyúkok is elverik a beteg társukat. Ahány elmegy mellette, az mind belecsíp, még akkor is, ha rangsorban alatta áll. Nem tudja, hogy beteg, csak azt látja, hogy természetellenesen, nem a fajtára jellemzően viselkedik. Természetes reakció ez az állatoknál, mert így védik a falak többi tagját a ragadozóktól, betegségektől, stb.

Tetszik, nem tetszik, az ember az állatvilágból származik. Atavisztikus fajfenntartási ösztönök vezérlik, köztük az is, hogy a beteg, vagy MÁS egyedet kiközösítse, elüldözze a hordából. Miután a mai társadalmi morál a kiközösítést, elüldözést nem engedi, így marad a sima gyűlölködés.

2016. okt. 14. 18:44
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
* így védik a falka többi tagját
2016. okt. 14. 18:45
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az eddigieket, de én egyetértek veled. Ez talán nem volt marha hasznos válasz, de hátha jól esik. És nem év értek csak egyet veled az ismerősi körömből (egyik se meleg).
2017. jan. 15. 19:23
 28/30 anonim ***** válasza:

Amúgy meg még egy dolog: hidd el nekem, hogy azok a heterók, akik egyetértenek nem olvasgatják ezeket a kérdéseket, mert

- vagy olyanok, akik magukra veszik mások bajait is, és őket is megterheli lelkileg (ilyen vagyok én)

- vagy élik az életüket, és szarnak rá, és nem ide kommentelgetnek.

2017. jan. 15. 19:24
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 meg van a 3. fajta is aki unatkozik és már csak idióta kérdéseket vadászni jár fel de néha talál egy-két érdekest is szóval egy kis agyfrissítésnek megnézi (mint pl ezt) :D
2017. jan. 16. 11:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Nyilván van ilyen is.
2017. jan. 16. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!