Miért kétszínű sok ember?
Sok ember a másik ember szemében eljátssza,hogy mennyire kedveli őt. Utána a háta mögött meg elmondja minden féle kötsögnek.
Nekem általánosban volt egy osztálytársam (lassan 9 éve) és a középiskolába ahova én is jelentkeztem,kellett volna valamilyen papír. Az osztálytársam akkor bezzeg nyálasan elkérte tőlem ezt a papírt,de előtte és utána is mindennek elhordott a hátam mögött,pedig én soha az ég világon nem mondtam semmi rosszat róla.
Én nem tudom azt megcsinálni,hogy nyalizok az embereknek,utána meg a hátuk mögött átkozom őket. Inkább akit nem szeretek kerülöm a társaságát.
Miért kétszínű sok ember? Ez okoz örömet a szánalmas kis életükben?
Evolúció!!!!
Gondolj bele, az ember a saját maga életét éli, a másikét nem..a másik nem érzékeli, hogy te mit gondolsz róla, feltéve ha ügyes vagy..
számodra pedig jól hangzik kibeszélni valakit a haveroddal, mert közös téma, és egyetértetek valamin..viszont nem érdemes ezt kimutatni mert akkor rosszul jöhetsz ki belőle, miért akarnád, hogy a másik rosszat gondoljon rólad, ha nem csináltál semmi olyat amivel rászolgálnál?
Miért akarnál lemondani az esélyről, hogy valamit viszonozzon a későbbiekben?
Inkább játszd meg magad és el van intézve
egyszerű, csak végig kell gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!