Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ilyen egy önző ember?

Szerintetek ilyen egy önző ember?

Figyelt kérdés

Szerintetek az önző, aki többekközött introvertált, gondolatai néha saját magával foglalkozóak, nem tud szeretni, kevés dolog érdekli a környezetéből, nem nyíl meg (nem képes vagy/és nem akar megnyílni), bizalmatlan, kissé remete. Nagyon bölcs (jó értelemben) és kora ellenére tapasztalt.

Ezek vallanak a tesómra. Sokan önzőnek tartják, de én kiálltam amellett, hogy tévednek...Viszont eléggé meginogtam. Nagyon felnézek rá és emiatt bánt egy kicsit a dolog..

2016. okt. 9. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A magának való nem kíváncsi másokra.

Az önző ember meg nincs tekintettel másokra. A kettő között lehet átfedés, de nem feltétlenül következik egyikből a másik.

Veszekedésnél meg sok mindent lehet a másik fejéhez vágni. Az is lehet, hogy jogosan, de az általában a szituációban való viselkedésére vonatkozik, nem egy általános jellemrajz. Pl. abban az esetben önző módon viselkedett, ezt vágta hozzá anyukátok.

2016. okt. 9. 11:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Újból köszönöm! :)
2016. okt. 9. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tartom önzőnek ezek alapján.
2016. okt. 9. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!