Miért ilyen pár ember?
Nem láttam még ilyet, és azért, mert ezeket a nyereményjátékokat nem követem komment szinten.
De valószínűleg azért írja ki, mert tudatni akarja valakivel, hogy csalódott és nem tudja elviselni a vereséget semmilyen szinten. Meg akkor sem, ha a nyerési esélye majdnem elhanyagolható.
Az is lehet, hogy tenni valamiért nem képes, csak várja az eredményt. Az a tipikus szájába repülő sült galamb képe van előtte.
Mert zavarja őket, hogy sosem nyernek, pedig rengeteg időt és energiát beleölnek és akarják az ajándékot.
A helyzet az, hogy rengeteg facebook oldalnál sajnos még igazuk is van. Az ilyen oldalaknál általában nincs ellenőrizve, hogy ki hogyan nyer. Ha megnézed néhány blogger oldalát, ott vagy lekamerázzák, hogy kihúzzák a nyertest vagy felveszik azt, hogy berakják a neveket egy programba és sorsoltatnak. De egy csomó oldalnál ez nincs.
Egy helyi oldalon rendszeresen lehet nyerni belépőket. Játszottam jó párszor, sosem nyertem. Megnéztem az eddigi nyerteseket: 1-2 kivételtől eltekintve, mind fiatal lány volt. Megnéztem a másik helyi oldalt, ami hasonló: Ott össze-vissza nyert idősebb és fiatalabb is. Az első oldalnál rákerestem a szerkesztőre facebookon és mit ad az ég: Az összes nyertes csaj az ismerőse volt.
Sajnos sok nagy oldalnál is ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!