Az érzékeny emberként kérdezem, hogy lehet nem érezni?
Elegem van abból, hogy ilyen erősek az érzelmeim, semmi hasznom nem származott belőle, csak hátráltat az életben. Pláne a mai világban, ahol semmi szükség rájuk. A mai világban csak észre és érzésre van szükség, az érzelmekre egyáltalán. És ráadásul férfiként vagyok ilyen, ami hatványozottan hátráltat az életben. Nagy kimerítő tud lenni a sok érzelem, ezért el szeretném érni, hogy valahogy kizárjam őket. Aki hasonlóan érzékeny típus, sikerül elérnie bármi változást akármilyen technikával legyen is az?
A fő területek amikben hátráltat az érzékenység: Nem tudom elérni azt amit szeretnék, amire szükségem van.
Az embernek nincs jó véleményük általában az érzékeny emberekről, nem szeretnek velük egy társaságban lenni.
Én már egy ideje nem mutatom ki a külvilág fele, hogy az vagyok, hiszen férfi vagyok és keménynek kell tűnnöm, de elképesztő nagy energiákat felemészt ez a küzdelem, az érzelmeim kordában tartása, rejtegetése, elnyomása stb. Súlyos önértékelési, szorongási, depressziós problémáim is adódnak ebből.
a recept-
rendszeres nemi élet,rendszeres bunyó,2 hetente berúgás.
ez kivitelezhető box edzés elkezdésével,lakásos örömlányokkal és pár haverral akivel be tudsz rúgni.
ezek pont olyan dolgok,amik rávezetnek az életre,elemi érzéseket adnak,kisöprik a sallangot és sínre raknak érzelmileg is.
egyfajta modern cowboy-á válhatsz,mert azok is ku-rváztak,öltek,bunyóztak,ittak és nézz meg egy clint eastwood filmet milyen stabil érzelmű karakter.
11.
És te mégis miből finanszírozod a rendszeres örömlányozást? Nem olcsó mulatság azért.
Clint Eastwood tényleg elég kemény karaktereket szokott alakítani, leginkább a Dollár Trilógia hőséről vagy Piszkos Harry-ről tudnak az emberek, de ajánlott kategória a Nincs bocsánat, a Gran Torino és a Kelly hősei is... bár utóbbi inkább akció-vígjáték.
Az viszont, hogy a Kérdező róla vegyen példát, eléggé mosolyt csalt az arcomra, mert rokonai, barátai nem sokáig tűrnék a kedves Kérdező gyakori köpködéseit, és a fodrásza is igencsak meglepődne, mikor legközelebb bemenne hozzá hajat vágatni... aki látta a Gran Torino-t, tudja miről beszélek.
Kérdező, a személyiséget finoman szólva nem egyszerű megváltoztatni, ugyanakkor mivel az érzékenység valóban hátrányosan érinthet, az javaslom, mégis próbáld meg! Nem kell teljesen keménynek és érzéketlennek lenned, mint a Clint Eastwood által megformált karaktereknek, de célszerű lenne visszább fogni belőle. Akciófilmek, thrillerek, horrorok nézése jó ötlet, de önmagában nem biztos, hogy elegendő, valós szituációkban is edzened kell magad! Ha pitiáner dolgokon érzékenyülsz el, akkor tedd fel magadnak a kérdést, miért kell ezeken a kis dolgokon is annyit lelkizni? Ha idegenek, alig-alig ismert emberek, állatok sorsa érint meg nagyon, akkor azt kérdést szegezd magadnak: attól, hogy te krokodilkönnyeket hullatsz értük vagy rajtuk filózol jobb lesz a helyzet? A válasz határozott nem. Nyilván úgysem tudsz az ilyen esetekben semmit sem tenni, plusz mindig is voltak és lesznek ilyen esetek, így meg kell tanulnod sztoikus nyugalommal elfogadni őket a világ rendjeként.
Nem tudom, mennyire használnak majd a tanácsaim, de remélem némileg tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!