Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Frászt kapok egy sráctól, mit...

Frászt kapok egy sráctól, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van, amikor csak simán néz, máskor meg huncut módon mosolyog, néha meg hirtelen elnéz más irányba. Nem gondolom, hogy pszichopata lenne, inkább valószínűleg bénának/szerencsétlennek tart. Nem vagyunk vadidegenek sem egymásnak, ismerősök vagyunk, de nyílván nem fogom megkérdezni, hogy mi a baja.

Egyébként tetszik nekem, de ezt nem valószínű, hogy tudja. Nem viselkedek vele máshogy, legalábbis nagyon nem úgy gondolom, hogy máshogy viselkednék, viszont kellemetlenül érzem magam mindig, ha így néz rám. Fogalmam sincs, hogy mi járhat a fejében, legszívesebben elbújnék előle. Gondolkoztam már azon, hogy visszamosolygok vagy ilyesmi, de én nem szoktam ilyet csinálni, még a végén úgy tűnnék, mintha vicsorítanék.

Beszélgetésnél amúgy kedves, de mindig félek még beszélgetésbe elegyedni is vele, épp azért, mert idegesít, hogy nem tudom, mit gondol rólam.

22/L

2016. okt. 8. 16:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na jó, nem rinyálok. Tényleg nem vagyok ilyen általában.

Szóval mit csináljak? Szoktunk beszélgetni, de semleges témákról. Hogy közelítsek felé?

2016. okt. 8. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha mosolyogsz ha meglátod v miközben beszélgettek, ha néz szemezel vele, ezeknek bátorításként kell hatniuk, ugyanakkor ha esetleg tévednénk akkor sincs leégés.
2016. okt. 8. 19:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Viszont ha én elkezdek vele szemezni és nem tetszem neki, akkor utána rá fog jönni, hogy ő viszont tetszik nekem. Úgyhogy valahol mégis leégés ez, nem?
2016. okt. 8. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:

"hogy ő viszont tetszik nekem. Úgyhogy valahol mégis leégés ez, nem?"

Az elutasítás miért lenne leégés? Ha hozzám odajött egy csaj és nem tetszett sosem gondoltam azt h de gáz, max sajnáltam egy kicsit.

2016. okt. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!