Mit lehet tenni ilyenkor? Frászt kapok ha egyáltalán látnom kell!
Miért kellene találkoznod vele? A lányával ettől függetlenül tarthatod a kapcsolatot.
Nem is értem a feleségét. Pisztolyt tart a fejéhez, hogy idegen pasikkal feküdjön le, vagy nézze végig a más nőkkel folytatott szexuális aktust??? Mikért nem mond nemet, vagy hagyja ott a pasit! Soha nem értettem ezeket a dolgokat.
Elvileg már sokszor ott akarta hagyni, csak fél tőle. Bár nekem nem panaszkodik soha, ezeket a dolgokat is egy havertól tudtuk meg, akinek tartoztak pénzzel és a kedves sógor felajánlotta a feleségét mert fizetni nem tudott.
Sajnos találkoznom kell vele, mert nem mondhatom meg anyóséknak, hogy miért nem akarok menni nálunk, és általában akkor ők is ott vannak.
Kirakni, elküldeni a halál fszára. A gyereke mennyi idős? Jelenteni kellene ezt! Esetleg bizonyítékot szerezni. Gusztustalan.
Nőd is bolond, hogy olyannak akar/t segíteni...a Te 100%os beleegyezésed nélkül. Ha valaki a téma felhozása alatt már nem biztos, akkor nem kellene odahivogatni/beengedni.
Én még az orrát is betörném olyannak akinek segítek s úgy hálálja meg, hogy még szrba is hoz.
A gyerekkel kapcsolatba: Sürgőssen érdeklődni, feldobni az illetőt, mert a gyermek lelkileg jobban sérül.
Beszélgettetek a lánnyal erről külön?
Habozás nélkül probálnék érte tenni valamit ahogy csak lehet.
Sok nőt a félelem visszafog...rengeteg nő/lány van úgy.
Ezért lenne jó ha valaki/k támogatná a mielőbbi lépésre s éreztetni: Nem vagy egyedül.
Én vagyok a csaj!
Igen próbáltunk vele beszélni, de úgy tesz mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. szó szerint azt mondta, ő a férjem ő hozza a döntéseket mindenben.
A gyerekek 4, 3, és 1,5 évesek. A kicsi a keresztlányunk.
Gyámügy.
Fél a nő és mindent megenged az abszolút nem normális férjének.
Nem tehetik ki ilyen életnek gyerekeiket.
Álljatok össze akivel csak tudtok és jelentsétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!