Miért van igény Facebook-on a 12.450 különféle (különféle egy frászt, mind ugyan olyan) idézetes oldalra?
Elborzadok, hogy ilyen 30.000-200.000 likeoló között vannak olyan oldalak, amik egész nap csak azt rakják ki, hogy 'like ha élsz', 'like ha szereted a csokit, ne likeold ha csúnya vagy', és olyan képek tömkelegét, amin húdenagy életigazságok vannak 'egyszer élsz, élj boldogan'; 'lehet nem vagyok tökéletes, de ez vagyok én' és társai... tudjátok, szokásos google-s idézetek
Egyszerűen ennyire hülyék lennénk már?
engem az húz fel, hogy nem csak tini lányok...
felmegyek féjszbúkra haverokkal dumálni - and s..t - és ezt látom, hogy jön az arcomba a 10ezer ilyen oldal, me a kiss pista likeolt egy képet, a kovács bözsi megosztott, és ez így megy...
emellett meg mikor látok 1-2 tök jó oldalt, ami -neadjisten- verses, novellás, és egyéb kultur - jellegben hajaz a 'idézetes'ekkel - vagy mondjuk pár tök jó fotográfus oldalt - ez pedig a képesekkel; csak nincs rajtuk idézet, és jobbak :D - és nem képesek 500-1000nél több embert megszerezni
míg az igénytelen, iq-t nem igénylő naakkorvadásszunkgooglebőlidézeteket oldalaknak meg tényleg jól megy, láttam már több százezer like-al...
igazából ez a két dolog zavar (hogy az arcomba nyomják, meg hogy az igényesebb dolgok iránt tizedennyi a kereslet)
Off, de nem értem miért mindig a tini lányokat degradáljátok. Rengeteg tini srác, férfi is lájkolja ezeket az oldalakat, csak ők meg a férfiaknak szóló idézeteket. Nekem mondjuk elég kevés ismerősöm, inkább az egyszerűbbek szoktak ilyeneket posztolni.
A hozzászólások a legdurvábbak, amikor pl. caps lock benyomva, úgy ír az illető, vagy minden szó után pontot tesz, vaagy "hejes", "ojan", stb. :)
Legutóbb egy haveromat vettem le a hírfolyamról, mivel valami nagyon ocsmány, nőgyűlölő vicces képet tett ki, pont az anyukája születésnapján...
Amúgy engem a vicces oldalak is irritálnak, mert belenyomják a vízjelüket az összes, más oldalakról lopkodott képbe, forrást nem tüntetnek fel, stb.
20/F
Ja, és amit írtál, az is igaz, hogy az igényesebb oldalak kevesebb lájkokat szereznek be.
Pl. van két ismerősöm, egyik újságíró lány, baromi jó oldala van-nem oravecz coelho szint-és jó, ha 200 lájkja van. A másik meg egy képzőművész haverom, igényes dolgai vannak, kapott díjakat is, nyert pályázatokat, ösztöndíjat, 120 lájkja van, az is 90%-ban külföldiektől. Bezzeg a fotókról másolt, gagyi ceruzarajzokat, gagyin photoshopppolt képeket meg tízezrek "tetszikelik".
Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!