Szerintetek szimpatizál velem ebben az esetben? Vagy lehet hogy még többet is akarna?
Járok egy helyi konditerembe rendszeresen. Láttam ott egy nagyon szép csajt, nagyon szimpatikus nekem, bejelöltem facebookon. A napokban születésnapom volt, és írt a csaj nekem az üzenőfalamra, hogy "Boldog Születésnapot :)" Csak "látásból" ismerjük egymást esetleg. Úgy írt, mintha ismernénk egymást, pedig még nem is beszéltünk sose. Nem nagyon szoktak nekem pedig írni sokan ilyenkor, nem túl sok ismerőssel tartom a kapcsolatot, lányokkal meg főleg nem. Egyszer mikor álltunk az ajtó előtt eléggé megbámult ez a csaj akiről szó van. A háta mögött voltam, de valósággal visszafordulva bámult az arcomba. Úgyhogy ennyi "közünk" van egymáshoz csak.
Szerintetek szimpatikus lehetek neki? Vagy lehet hogy még többet is akarhatna? Amúgy annyira szimpatikus a csaj, hogy lehet hogy "meg is látszik rajtam" mikor őt látom!
Szerintetek? Vagy csak ő olyan nyitottabb típus? Ayit viszont látok hogy nem túl beszélgetős típus...
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!