Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek szimpatizál velem...

Szerintetek szimpatizál velem ebben az esetben? Vagy lehet hogy még többet is akarna?

Figyelt kérdés

Járok egy helyi konditerembe rendszeresen. Láttam ott egy nagyon szép csajt, nagyon szimpatikus nekem, bejelöltem facebookon. A napokban születésnapom volt, és írt a csaj nekem az üzenőfalamra, hogy "Boldog Születésnapot :)" Csak "látásból" ismerjük egymást esetleg. Úgy írt, mintha ismernénk egymást, pedig még nem is beszéltünk sose. Nem nagyon szoktak nekem pedig írni sokan ilyenkor, nem túl sok ismerőssel tartom a kapcsolatot, lányokkal meg főleg nem. Egyszer mikor álltunk az ajtó előtt eléggé megbámult ez a csaj akiről szó van. A háta mögött voltam, de valósággal visszafordulva bámult az arcomba. Úgyhogy ennyi "közünk" van egymáshoz csak.

Szerintetek szimpatikus lehetek neki? Vagy lehet hogy még többet is akarhatna? Amúgy annyira szimpatikus a csaj, hogy lehet hogy "meg is látszik rajtam" mikor őt látom!

Szerintetek? Vagy csak ő olyan nyitottabb típus? Ayit viszont látok hogy nem túl beszélgetős típus...

Köszönöm szépen előre is a válaszokat! 22/F

2016. okt. 6. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova és megtudod, ennyi alapján lehet bármi.
2016. okt. 6. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 57% pacsi :D
2016. okt. 6. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Unszimpatikus biztos nem vagy neki, ez már biztos, különben em írt volna, hívd el és abból kiderül minden.
2016. okt. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!