10# ne hülyéskedj, az önzőség mint tulajdonság, egyértelműen negatív. Talán azt lehet mondani, hogy 'nem talpnyaló'.
Olvastam egy nagyon frappáns megfogalmazást:
", a kutya azt hiszi, hogy a gazda az isten, hogy ételt ad neki. A macska viszont azt hiszi, Ő az isten, hogy ételt kap"
Én szeretem,de hiába hívom,nem jön oda hozzám.Foglalkozok is vele,szoktam vinni sétálni,általában én viszem a leggyakrabban.Kiskorában egy csomót labdáztam vele.De nem nagyon engedi magát megsimogatni,sokszor fekszik a földön,én leguggolok hozzá,erre feláll és elmegy.Csak apámhoz megy oda,én hiába hívom.
Persze a szomszéd macska,ha idehívom,egyből fut ide és engedi a simogatást,hosszú ideig itt ül mellettem.Mondom,soha nem adtam neki kaját.Csak meg szoktam simogatni még kiskorában.Múltkor kint voltam a ház elött,a macska meg a szomszéd udvarban,meglátott és kijött hozzám,idejött.Meg ott van pl.a nagybátyám kutyaja,aki szintén idejön,pacsit ad,meg kb órákig el lehetne simogatni.Ne mondd hogy nem értek az állatokhoz.Volt egy telepi őrzőkutya,ami nagyon vad volt.Volt,hogy kiszökött és meg is kergetett valami nőt,akinek az autójába kellett bezárkózni a kutya elől.Én meg még 14 évesen benyúltam a kerítésen és megsímogattam a vad őrzőkutyát.Többször is.Így utólag elég veszélyes dolog volt,de hát engem így se bántott.Alapvetően engem szeretnek az állatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!