Sokan miért teszik ki Facebookra, hogy hány km-t tekertek, futottak le?
Hogy hízlalják az egójukat, mi másért?
Igen, sokan büszkék rá. Aki havi egyszer posztol ilyet, azért mert ő ezek szerint nem egy aktív, vagy sportos ember mégis letekerte, aki rendszeresen sportol, annak viszont hobby és az ember szeret a hobbyjáról beszélni, hogyha van olyan ismerős, aki szintén szokott lehet ad tanácsot vagy megjön a kedve és beszáll..stb.
Engem tényleg az érdekelne, hogy ez téged miért zavar? Van, aki receptket oszt meg, van aki tudományos publikációkat, van, aki a saját sport eredményét..
Mert ez a hobbija, legalábbis az egyik. Sokan megosztják másokkal a hobbijaikat és az ott elért eredményeket. Miért, csak nyaralós meg bulis képeket illendő megosztani? Az miért érdekelne jobban bárkit, mint hogy hány kört futott le vagy milyen tortát sütött vagy hová ment kirándulni?
Hadd dicsekedjen, ha büszke rá. Bizonyára van, akit érdekel. Én pl. díszeket és ékszereket szoktam készíteni otthon, ha ráérek. És ami szép, azzal eldicsekszem. És tetszik az ismerőseimnek. Most ássam el magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!