Nagyon gáz ha nő létemre posztfeminista vagyok?
ez nem egy hirtelen felvett stilus,már kisgyerekkoromban is vegyesen voltak fiú és lánybarátaim,és a lányok pletykásabbak voltak,vagy gunyolodosak, mióta gimibe kerültem,rögtön a lányokban kellett csalódnom,16 éves korom óta tudom hogy posztfeminista vagyok és ez 1 év alatt se változott.akár üzletekben vagy bankban vagy postán,ékszerésznél,iskolában,bárhol találkoztam már türelmetlen,ideges,akár kiabálós,vagy csak mogorva,akár kötözkődőn nőkkel,de a férfiak mindenhol nyugodtabbak.itthon is már ex-anyósomra gondolok,kötözködősek voltak,most párom mamája is szintugy,apóssal sose volt gond.anyám is bátyja feleségével veszett össze,mert rászolt mirt nem tud anym fizetni(anyja temetését)bátyjának ki kellett pótolnia,őt nem zavarta.a feleségének ne számitott hogy anyám 10 éve özvegy.de egyébként anyám is kiállhatatlanegyik pasim se volt jó neki,mostani se,pedig minden anyos álma,sokat keres,sikeres,felujitáshoz ért,szép kocsija van fizetjük a hitelt,de a vicces hogy anyám világéletében feminista volt,utálja a férfiakat ezt mindig mondja is.mikor még apa élt,egy csomó mondatában apa ellen hangolt engem,emlékszem rá,bár nem tudom mi volt ezzel a célja,vagy miért nem vlt el ha nem szerette.
bocsánat sokat irtam,nem vagyok elfogult, a gimiben is csak lányok csufoltak,szomszédemberrel is jó a viszony,de már 3 szomszédöregasszonnyal is volt egy-két szavas vita,meg lesegetik az ebert stb.meg a szomszédnő orditozott és mutogatott hogy hangos ahogy vágjuk a fát,(de.11-kor)és ő éjszakás volt,elég ha szolt vlna,érdekes apám sokszor jszakázott nem birt aludni mert nyirták a füvet a szomszádba már reggel 6-kor stb.mégse szolt.persze ha kivételt látok,egy kedves nőt azért nagyon odavagyok,annál jobban örülök és mosolygok neki,de nagyonritka.és nem kell mondanom hogy ez gyakori csak mégjobban erősiti bennem.ártatlan kérdésekre isocsmány stilusban válaszolók.én is nő vagyok szeretek olvasni tehát sajnos inkább nők vannak ezen az oldalon is,és undorodom tőlük.kiváncsi leszek erre milyen válaszokat kapok.erősitsétek az utálatomat..

A gáz esetleg az, hogy nem vagy tisztában annak a fogalomnak a jelentésével amivel dobálózol.

Ha neked kényelmes, akkor nem gáz. Viszont szerintem is rossz szót használsz. Amiket leírtál, azok arra utalnak, hogy jó megfigyelő vagy.
(Amúgy minek találnak ki manapság mindenre egy felesleges szót?)

Ismerős.Szinte bárhova megyek, a nők fintorognak, vágják a pofákat, munkahelyen alám tesznek szemétkednek stb...
Ha valamit rendesen és gyorsan akarok elintézni a férjemet küldöm.Postán vagy bárhol fintorog rám a nő , hogy nincs itt a csomag hagyjam már békén, pedig mosolygok is hátha...
Beküldöm férjemet egyből megkapja széles vigyor kíséretében.
Pedig ő nem egy beszélgetős és vigyorgós típus.
Szóval igen, én sem szeretem a nőket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!