Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez gáz 15 éves létemre?

Benjiro Hungaria kérdése:

Ez gáz 15 éves létemre?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, de még egyszer sem csókolóztam eddigi életem során. Ennek sok oka van/lehet, mint például az, hogy én nem techno-t vagy az ehhez hasonló szemeteket hallgatok, hanem klasszikust, mint például Chopin. Vagy az is, hogy nem vagyok az a bulizós fajta, inkább leülök és zongorázok magamnak valamit, de ettől függetlenül nem vagyok visszahúzódó, egyszerűen csak nem keltek különös érdeklődést az osztálytársaim vagy bármely gyerek iránt... Nem vagyok se nyomorék, se fogyatékos... Szerintetek akkor gáz?
2016. szept. 13. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Miért hiszi minden tizenéves azt hogy gáz ha még nem csókolózott meg nem szexelt? Mi ez valami verseny?? :DD Kvra nem. Majd csókolózól ha eljött az ideje, és találsz valaki aki szerelmes vagy. Csak azért ne csókolózz hogy elmondhasd csináltad már. Ilyet csak az ostoba hülyegyerekek csinálnak, akik ettől hiszik magukat menőnek... rájuk ne akarj hasonlítani, mert később már azt éreznéd cikinek
2016. szept. 13. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. De az "én nem techno-t vagy az ehhez hasonló szemeteket hallgatok" szövegeket mellőzd. Attól még, hogy neked nem tetszik nem "szemét".
2016. szept. 13. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én mindjárt 16 éves leszek, de még nem volt semmilyen kapcsolatom és nem is csókolóztam. De én úgy érzem ez így van rendjén és nem kell elsietni a dolgokat. Mondhatnám úgyis, hogy az "igazira" várok, bár tudom,hogy ilyen nem létezik. Inkább csak valakire, akiben látok valami egyedit/különlegeset és megtud érteni, illetve szeretni önmagamért. 15/L
2016. szept. 13. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:

A techno tényleg jó!! Szerintem különös, hogy ilyen a zenei ízlésed, ráadásul, hogy zongorázol! Ooo milyen régóta szeretnék én is :(

Érdekes, de semmiféleképpen sem gáz. 15 évesen még elég fiatalocska vagy... Nem tudom ki mondhatta neked azt, hogy csókolózni ilyenkor kell, de az biztos nem volt 100-as.

Végülis azt gondolsz amit akarsz, de mindenestre ne idegeskedj ilyeneken. :D

2016. szept. 13. 17:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy kell, csak a suliban is mindenki egymás szájában jár egész nap :D
2016. szept. 13. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gyerek vagy te még.
2016. szept. 13. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom te is csak pozitív kommenteket akarsz olvasni, hogy "dehogy vagy beteg én is ilyen vagyok <33" meg ilyen baromságok.
2016. szept. 13. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan te is tudod, hogy nem az a normális, amit egyes 15 évesek csinálnak, szóval tudjuk, hogy csak megerősítésért jöttél ide.

És hidd el, hogy az nem ok, amit te felsoroltál.

2016. szept. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!