Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan komolyodjak meg?

Hogyan komolyodjak meg?

Figyelt kérdés
Mindenki kislanynak nevez. Igazabol 14eves vagyok, de ezek tulzasok amiket en csinalok.. Meg azon is nevetek ha valaki szomoru.. meg van hogy elkezdek magamban nevetni csak ugy.. neha meg a csendes is nevetek.. Megszeretnek komolyodni ,de nemtudom, hogyan alljak neki.. Volt egy baratom, aki a mai napig lekislanyoz..
2016. okt. 4. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

mert 14 évesen az ember még gyerek. miért akarna bárki is felnőni ha lehet gyerek is? bár azt nem értem, hogy a mai 10+os GYEREKEKnél miért számít menőnek ha a fél suli átment rajtuk.

csak vedd levegőnek az ilyeneket, és maradj minél tovább gyerek. nem szégyen az (ha most nem vagy az akkor később már nem lesz rá lehetőséged)

2016. okt. 4. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Ilyen idős koromban én is mindenen nevettem, sőt, még a középiskolában is állandóan vihogtunk az osztálytársammal. Ilyenek a kamaszlányok. Ne akarj megkomolyodni idő előtt, az élet majd úgyis megkomolyít.
2016. okt. 5. 01:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ez nem is életkor függő. De meg gyerek vagy minek kene megkomolyodni? A nevetés nem baj.

Én ha fáradt vagyok akkor is nevetek és 30 fölött vagyok. A múltkor az egyik tárgyaláson majdnem elnevettem magam mert fáradt voltam és az egyik tárgyalópartnernek furán állt a haja. Ki kellett mennem... :)

Van ilyen. Szerintem ne foglalkozz ezzel. :)

Tanulj, érezd jól magad és ennyi. :)

2016. okt. 5. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!