Mibe kezdjek, ha már mindenem megvan, már semmilyen cél nem motivál?
Boldog vagyok, és nincs hova jobban boldogabbnak lennem :)
Nem találok sem a közeljövőben, sem a távoliban olyan célt-szükségletet, amitől bármi jobb lenne.
Rosszabb meg nem lehet semmi, mert érzelmileg mindenből pozitívan tudok kijönni, nem marad hiányérzetem semmiben, csak a boldogság :)
Most el kezdheted az elet igazi ertelmet. Szemelyisegbeli fejlodes.
Irj ram ha erdekel v kell segitseg.
Nagyon orulok boldogsagodnak, baratom. ))
Egy önző ember eleve nem jöhet ki érzelmileg pozitívan mindenből...
Ha leszállnál a földre picit a rózsaszín felhőidből, sok ember szükségletet meglátnád -bár úgy tűnik a sajátodén kívül másé nemigen érdekelhet. Pedig a boldogságnak hitt illúziód valóság is lehetne, ha rájönnél, milyen jó dolog más embereknek segíteni. Elsősorban önismereti tréninggel, látókör szélesítéssel próbálkozhatnál, majd jöhetnének az olyan apróságok, mint szavak helyes értelmezése (boldogság). Ha ezeket az alapokat sikerült lerakni, elkezdheted megtanulni, hogyan lehetsz valóban boldog.
„bár úgy tűnik a sajátodén kívül másé nemigen érdekelhet.”
Már ugyan miért érdekeljen? :) azok másban vannak, engem nem érintenek. Mindenkinek a saját szükségleteivel kell foglalkoznia. Persze lehet KÉRNI! Az más dolog... akkor szívesen segítek.
Ennyi önzőség kell :)
Személyiségemnek most nem kell fejlődnie. Vagyis tudom miken és hogyan lenne érdemes javítanom, de még nem volt szükségem rá, hogy komolyabb energiákat fektessek bele.
Kommunikáció legfőképpen. Vagy higgadtság, stresszkezelés.
Nem vagyok tévképzetben. Persze nincsen meg mindenem, sok dolog van, ami nehezíti a mindennapokat, stb... pl. egy-egy dolog el tudja rontani a kedvem-hangulatom, de ezeket legkésőbb 2 nap alatt feldolgozom, és akkor már csak a végtelen könnyedséget érzem, minden szép,boldog vagyok :) ez az alapállapotom, amiből ki lehet billenteni pillanatokra, de az elmúlik.
Örülök, hogy tart a boldogság, és halálomig fog tartani, mert én irányítom :)
Vért izzadni nem kell, csak elhatározni, és tanulni :) aki mindig akadályba ütközik,az csak SAJÁT MAGA miatt ütközik akadályba. Szóval hiába az erőlködés, ha nincs mögötte tudatosság, koncepció, hit, stb...
"Örülök, hogy tart a boldogság, és halálomig fog tartani, mert én irányítom :) "
Te irányítod? Istennek képzeled magad?
Félre ne értsd, nem sajnálom tőled a sikert, de az előadásmódod annyira öntelt és nárcisztikus,hogy eddig inkább csak negatív hozzászólásokat tudtál generálni, mint pozitívakat. Ilyen lenne egy boldog ember? A boldog emberek vonzzák, megnyerik a többi embert, nem pedig taszítják.
Kérdező, kérlek, mesélj már pár dolgot, amit nehézségként élsz meg az életedben, vagy valaha nehézségként éltél meg. Kíváncsi lennék, mégis mi mindennel kellett már szembenézned és megküzdened, és hogy mennyi idős vagy.
Tudod, az emberek nem egyenlő eséllyel indulnak az életben, ne gondold, hogy más nem tesz meg esetleg minden tőle telhetőt (vagy akár még nálad is sokkal többet), aki mondjuk nem tart ott, ahol most te tartasz.
Hogy kitart-e életed végéig a boldogságod, azt csak halálod napján mondhatod meg, akárhogy érzel most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!