Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások is vannak úgy, hogy...

Mások is vannak úgy, hogy nincs semmilyen céljuk vagy vágyuk az életükben?

Figyelt kérdés

Hogy éled meg? Én nem vágyok semmire, semmilyen célom nincs, csak annyit akarok, hogy legyek békén hagyva. Nem akarok emberek között lenni, semmit nem akarok csinálni, csak lenni a szobámban. Csak a kaja meg talán 1-2 évente 2-3 új ruha darab amire szükségem van (persze az olcsó fajtából).

Ha esetleg valaki a múltban volt ilyen és sikerült ebből a helyzetből ki jönni, hogy tudta azt elérni?

23 éves vagyok

2016. júl. 17. 14:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha valamit muszáj elintéznem, pl: valami hivatalos ügy, vásárlás, posta, stb akkor azt persze megcsinálom de nem igazán akarok egyéb esetben kimozdulni
2016. júl. 17. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy hülyeség, vágya mindenkinek van, csak van aki letagadja/elnyomja más meg nem fél kimondani legalább saját magának hogy mi az a vágy. De segítek, szeretetre és boldogságra mindenki vágyik, tudat alatt egész biztosan, a többi az már egyénenként lehet változó.
2016. júl. 17. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem tök kevesen vannak ilyenek, és bár én elég fiatal vagyok, de én is ugyanezt szeretném. És van egy áloméletem, ha majd felnőtt leszek, és abban bizony nem szerepel luxuskocsi és egyebek. De még kanapé sem.

Azt hiszem nem fogok változni, ha nagyobb leszek sem, de te miért akarsz ebből szabadulni? Nem jó így neked?

2016. júl. 18. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Neked egy csendes,nyugodt élet a "vàgyad"

Talàn...

2016. júl. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!