Mibe kezdjek, ha már mindenem megvan, már semmilyen cél nem motivál?
Boldog vagyok, és nincs hova jobban boldogabbnak lennem :)
Nem találok sem a közeljövőben, sem a távoliban olyan célt-szükségletet, amitől bármi jobb lenne.
Rosszabb meg nem lehet semmi, mert érzelmileg mindenből pozitívan tudok kijönni, nem marad hiányérzetem semmiben, csak a boldogság :)
Képesség fejlesztésbe.Pl tanulj meg bunyózni,vagy kardozni,kés harcolni.Egyszóval valami hasznos képességet sajátíts el,aztán csinálj egy gyereket és neveld fel.
Csinálj belőle is olyan boldog embert mint amilyen te vagy.
Mondd el másoknak, mi a recept. Engem érdekelne. Privátban is.
Egyébként gyereknevelés, jó cél.
A megtartás is megvan, írtam. Olyan vagyok, mint egy tibeti pap 😃 sérthetetlen a boldogságom, magamból fakad.
A recept elég bonyolult, de a lényeg az önfejlesztés, és az egyéni problémamegoldás.
Kb annyit jelent, akarj jobb élétet, tudd mit szeretnél, és találj módot a megvalósításhoz.
önámítás. ilyen ember nem létezik.
ha tényleg boldog lennél, akkor nem irkálnád, hogy nincs motivációd, meg célod. Ezzel együtt be is valltad, hogy hiány van az életedben, vagyis nem lehetsz boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!