Mi baja lehetett ennek a lánynak velem?
Figyelt kérdés
egy munkahelyen voltunk azelőtt nem sürün láttuk egymás. Én próbáltam pozitivan viccesen állni dolgokhoz, 1-2x szóltam hozzá, de viszonzás képp negativitást kaptam, negativ lehúzó szólást, meg munka végén úgy ellenőrzött mintha nem is tudom cigány lennék, vagy olyan furcsán viselkedett. Nem értem miért, hol ott semmi okot nem adtam rá, nem sértettem, nem hátráltattam semmivel.2016. okt. 1. 21:15
11/11 anonim válasza:
Mert nem úgy nézel ki, mint Sean O'Pry vagy Simon Nessman.
A nők minden cselekedetedet az alapján ítélik meg, hogy mennyire vagy vonzó számukra. Ha tetszel, akkor szinte bármit csinálhatsz, pozitívan viszonyulnak hozzád, ha nem, akkor már az is zavaró, hogy vagy.
Úgy tűnik a volt kolléganődnek nem kifejezetten tetszettél. Sebaj, van ilyen. Semmiképpen ne okold magad a történtekért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!