Szerintetek van érzékem a videózáshoz?
Vezetős vlogot csináltam:
https://www.youtube.com/watch?v=mXlHCdMmw0o&feature=youtu.be
Hideget-meleget elfogadok.
Végre valaki, aki értékeli a művészetemet..
"Hideget-meleget elfogadok."
"Végre valaki, aki értékeli a művészetemet.."
1) A két hozzászólásod totál ellentmondásos...
2) Az XD = irónia
3) Nincs tehetséged a videózáshoz.
:c
Végre valaki aki kimondja amit gondol és nem csak a rendszer által ráerőltetett sablonszöveget tolja!
Ilyen emberekre van szüksége az országnak!
Nem értem, hogy az USA-ban miért mindig csicskalelkű, életképtelen emberek kerülnek hatalomra!? TÉGED kellene megtenni elnöknek, mert neked helyén van a szíved és az eszed is! Remélem nagyon hosszú és boldog életed lesz.. Egy boldog, nélkülözésmentes élet.. Egy ragyogó családdal, akikhez öröm hazamenni a munkából. A munkából, amit tiszta szívvel csinálsz és imádsz.. A munkából, ahol megbecsülnek és rendesen megfizetnek, hogy a kiskópéjaidnak semmiben ne legyen hiányuk! Lepihensz a szerelmed mellé és boldogan, elégedett jön egy gyönyörű álom a szemedre.. De már nem álomfüggőként álmodsz, mert a VALÓSÁG lett a te IGAZI ÁLMOD!
Nagyon remélem, hogy sok hozzám hasonló céltalanul a világban bolyongó ember számára fogsz még ilyen óriási segítségeket nyújtani!
Miattad vettem fel a buddhista vallást, nagyon élvezem, köszönöm szépen, hogy felnyitottad a szememet és megmutattad, hogy a világban igenis van jó és szép!
Köszönöm neked!
Mr.Bustának mióta van köze a Cripzhez? :,DDD
Oh, Jaysus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!