Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van érzékem a...

Szerintetek van érzékem a videózáshoz?

Figyelt kérdés

Vezetős vlogot csináltam:

https://www.youtube.com/watch?v=mXlHCdMmw0o&feature=youtu.be

Hideget-meleget elfogadok.

2016. okt. 1. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez komoly? A google translate-el olvastatod fel? 5 mp is bőven elég volt belőle. És amiket halottam, kicsit se voltak viccesek. Keress inkább egy másik hobbit, légyszives.
2016. okt. 1. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát nincs.
2016. okt. 1. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett. Bocsi.
2016. okt. 1. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy őstehetség vagy XD
2016. okt. 1. 20:28
 5/11 A kérdező kommentje:

Végre valaki, aki értékeli a művészetemet..

2016. okt. 1. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nevettem. :D De attól még kegyetlenül szar. :D Nehari.
2016. okt. 1. 22:35
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

"Hideget-meleget elfogadok."

"Végre valaki, aki értékeli a művészetemet.."

1) A két hozzászólásod totál ellentmondásos...

2) Az XD = irónia

3) Nincs tehetséged a videózáshoz.

:c

2016. okt. 1. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:

Végre valaki aki kimondja amit gondol és nem csak a rendszer által ráerőltetett sablonszöveget tolja!

Ilyen emberekre van szüksége az országnak!

Nem értem, hogy az USA-ban miért mindig csicskalelkű, életképtelen emberek kerülnek hatalomra!? TÉGED kellene megtenni elnöknek, mert neked helyén van a szíved és az eszed is! Remélem nagyon hosszú és boldog életed lesz.. Egy boldog, nélkülözésmentes élet.. Egy ragyogó családdal, akikhez öröm hazamenni a munkából. A munkából, amit tiszta szívvel csinálsz és imádsz.. A munkából, ahol megbecsülnek és rendesen megfizetnek, hogy a kiskópéjaidnak semmiben ne legyen hiányuk! Lepihensz a szerelmed mellé és boldogan, elégedett jön egy gyönyörű álom a szemedre.. De már nem álomfüggőként álmodsz, mert a VALÓSÁG lett a te IGAZI ÁLMOD!

Nagyon remélem, hogy sok hozzám hasonló céltalanul a világban bolyongó ember számára fogsz még ilyen óriási segítségeket nyújtani!

Miattad vettem fel a buddhista vallást, nagyon élvezem, köszönöm szépen, hogy felnyitottad a szememet és megmutattad, hogy a világban igenis van jó és szép!

Köszönöm neked!

2016. okt. 2. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Mr.Bustának mióta van köze a Cripzhez? :,DDD

Oh, Jaysus...

https://www.youtube.com/watch?v=36J3sC1jAtY

2016. okt. 2. 00:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Legalább a google fordítóba magyarul írhattad volna be ahol fel tudja olvasni az ékezeteket. Kezdetenek rossz. De nem vagy reménytelen. Válssz minőségibb képeket a szöveget javítsd úgy hogy érthető legyen. És lehetőleg múlj el 14 éves.
2016. okt. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!