Milyen kamerát válasszak videózáshoz?
Nos, már egy ideje szeretnék elkezdeni videózni, s akármilyen kezdő is lennék, attól függetlenül jó minőségű videókat szeretnék gyártani.
Nem vagyok nagyon jártas a kamerák, gépek világában, szóval ne kövezzetek meg, ha értelmetlen lenne a kérdésem.:'D
Tehát, én eddig egy Canon Powershot ELPH 300HS-t néztem ki, ami árban megfelelő lenne, (használtan venném, ebay-ről) már csak annyi a kérdésem, hogy ez a kamera képes FullHD felbontású videókat készíteni?
A válaszokat előre is köszönöm.:)
Igen, jónak mondható, hiszen a mozifilmek 24-25 képkockaszámmal mennek. Ilyen képkocka számnál már igazán folyamatosnak látjuk a mozgást, szemben az elavultabb modelleknél amik még 15fps-t használtak, az elég "darabos" volt.
DE!
A mai fényképezőgépek legtöbbje 30fps-t használ 1080p felbontásban. A jobb videókamerák már tudják 60fps-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!