Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miből tudhatom azt, ha nincs...

Miből tudhatom azt, ha nincs érzékem a fényképezéshez, és az ismerőseim a képeimre csak jószívűségből mondják azt hogy tök jó?

Figyelt kérdés

Akivel beszélgetek, írogatok és megmutatom neki azok azt mondják rá mindig kb., de ha feltöltöm valahova internetre hogy lássák mások is, kb. mindenki lesz*rja őket, internetes oldalakon és facebookon, facebook csoportban is.

Másoknak az ismerőseik is lájkolnak mindent, én nyáron feltettem Horvátországban készített képeket, amiknél odafigyeltem a minőségre is, aztán senki se lájkolta.

Szóval ha ea beszélgetőtársaim azt mondják rájuk tök jó, mások meg lesz*rják, akkor valójában nem is olyan jók?

2014. ápr. 1. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha gondolod megmutathatod és elmondom őszintén a véleményem (én is fotóztam)
2014. ápr. 1. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az ismerőseid talán azért mondják, hogy jó, mert nem a képek művészi színvonalát figyelik, hanem az általad megörökített helyszíneket, élményeket.

Töltsd fel fotozz.hu-ra, ott jobbára hozzáértők, szakmai szempontok alapján fogják elmondani mi az ábra.

2014. ápr. 1. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a kapcsolat minőségét féltő egyének nem merik kritikával illetni a képeidet. Keress olyan embert aki tényleg ért is hozzá, és neki mutasd meg, és kérd meg, hogy legyen őszinte, és ha tud mondja meg mi a bibi velük. A komoly fényképész először látni tanul meg, és a saját képei közül is nagyon sokat kiszelektál. Talán itt a gyikon egy másik helyen ahol a fényképezéssel foglalkoznak ott kérj útbaigazítást.
2014. ápr. 1. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet nekem???Én is fotózom :-)
2014. ápr. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!