6 éve edzem heti rendszerességgel ,közben rengeteg húst, rizst , magas tápértékű ételt eszem ,mégis vékony vagyok, igaz egy olyan 10-15 kg-val több vagyok már, de attól még így ránézésre továbbra sem tűnök túl erősnek, van rajtam izom, de inkább szálkás a testem, mondjuk én nem panaszkodom, mert sok lánynak pont a vékonyság jön be. Ettől függetlenül sokszor megkapom, hogy milyen sovány vagyok és miért nem edzem?! Há pedig b:zdmeg én tényleg gyúrok.
2016. okt. 1. 15:45
4/20 anonim válasza:
Lehet hogy nincsen sújzója :D
2016. okt. 1. 15:45
5/20 anonim válasza:
mert 8-12 óra után nincs rá ereje, meg kedve...
2016. okt. 1. 15:47
6/20 anonim válasza:
Miért kellene mindenki izmos legyen? Aki vékony, az kevesebbet ér?
Aki meg panaszkodik, annak nem az a baja, hogy nem lesz magától izmos, hanem az, hogy sajnos sokan lenézik a vékony embereket, férfiatlannak tartják stb. Pedig nem ettől lesz valaki férfias/férfiatlan.
2016. okt. 1. 16:13
7/20 anonim válasza:
Akkor dicsekedj az izmaiddal, ha lihegés nélkül felásod egy nap alatt a 200 öles kertemet. Vgy felviszel 4-5 zsák kukoricát a válladon a padlásra. A kigyúrt izom csak divat, de erő nincs mögötte.
2016. okt. 1. 16:26
8/20 anonim válasza:
azért, mert ha mindenki ferrárival járna, akkor az nem számítana luxusautónak... Remélem érted az összefüggést!
2016. okt. 1. 16:54
9/20 anonim válasza:
Próbálj meg napi 12-15 óra egyetem/gyakornoki munka/utazás mellett odafigyelni a táplálékbevitelre a stressz 100%-os leküzdésére és heti 3 alkalom kondizásra, hogy este még legyen erőd eleget tenni a munkahelyről egyetemről hazavitt kötelességeidnek (prezentációk, gyakorlati feladatok, zh-ra készülés). Én már 2 éve ezt csinálom és a maximumot kihozom belőle, de az 55 kilót még sosem tudtam megugrani. Annyi hogy a feszültséget legalább le tudom vezetni. Ja meg ha még ez nem lenne elég, az anyagcserém is gyorsabb, mint más embernek. Sz*r a genetikám. Nem mindenki teheti meg, hogy steril körülmények között a széltől is óvva csak a kinézetére figyeljen, miközben apucinak csak egy mozdulatába kerül elővenni a következő heti százezres zsebpénzt.
2016. okt. 1. 17:20
10/20 anonim válasza:
igazság szerint vékonyat még nem hallottam rinyálni e miatt.
a dagik szoktak inkább össze vissza hazudni,hogy betartják a diétát így meg úgy,és mégsem tudnak lefogyni.
rinyáló vékonyak esetleg a nők egy buta csoportja,aki nem edz,nem diétázik,hanem koplal.
lekoplalja a testéről az izmokat és kajak nem érti,hogy a formás testet az izomzat adja és miért néz ki ocsmányabbul plöttyedt csontvázként,mint hájasan.
meg alapvetően 100ból jó ha 1 nő aki hajlandó rendszeresen edzegetni egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!