Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is utáljátok a pontatlan,...

Ti is utáljátok a pontatlan, megbízhatatlan embereket?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért van ennyi pontatlan, megbízhatatlan ember. Megbeszéljük, hogy találkozunk valamikor, és persze, hogy nem ér oda, rosszabb esetben nem is hív fel, csak késik. Annyi eszük nincs, ho9gy előbb induljanak el? Olyan is van, hogy megbeszélünk valamit, aztán meggondolja magát az illető, hogy mégsem úgy és nem azt...

Furcsa, hogy a munkahelyeikről ezek az emberek sem mernek elkésni, csak a baráti kapcsolataikat kezelik ilyen hanyagul.

Ti is ismertek ilyen embert? Nincs elegetek belőle?

2016. okt. 1. 12:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9: Igen, csakis rájuk.
2016. okt. 2. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem van egy haverom aki 10-15 eprcre lakik a találkahelytől és rendszerint 15-20 perceket késik.

Én mondom, hogy ne késsen már, busszal megyek ami olyan óra 20 kor ér be, sokszor azt mondom 15 re legyen ott, aztán amikor esetleg megkésik a buszom és 25-30 ra ér be, akkor is min. egy 10 est várok rá... Hihetetlenül idegesítő és pofátlan...

Én még egy rohadt busszal is pontosan tudok 20 ból 18 szor érkezni :D Aki meg ott lakik egy köpésre az nem... Csodás.

2016. okt. 2. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem utálom, mivel tartalmasabb az életem annál, hogy ilyen miatt nekiálljak bárkit is utálni. Egyszerűen se ingerem, se időm nincs a dologra. És kedvem sem. Aki akarja, felőlem nyugodtan utáljon másokat 5 perc miatt, de fogadja el, hogy én sem tartom többre azoknál, akiket utál.

Ha egy találkozót beszélek le, általbán arra a találkozóra van időm. Ha a másik fél késik 5-10 percet, akkor leülök 5-10 percig és elfoglalom magam. Ránézek a telefonomra, zenét hallgatok, pihenek, nézem az embereket vagy a fákat. Szóval értelmes, felnőtt emberként elfoglalom magam és nem állok neki idegeskedni. (Sőt, mivel rohanás a fél életem, örülök, hogy pár percre nyugodtan letudok ülni.)

És van, hogy én is kések. Szerencsére az ismerőseimet úgy válogattam össze, hogy az értelmi képességeik meghaladják azt a szintet, hogy ilyen miatt idegeskedjenek. Ők is képesek arra, hogy pár percig feltalálják magukat és ne idegeskedjenek feleslegesen.

Arra azért természetesen ügyelek, hogy sose késsek túl sokat. Amikor kések, általában az sem az én hibám, rengeteg dolog közbe szokott jönni. Ez van.

2016. okt. 3. 03:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem az 5 perces megcsúszásokra gondoltam. Sajnálom, ha neked ez nem jött át.
2016. okt. 3. 10:10
 15/15 anonim válasza:
Én már rég rájöttem, hogy mikor azt beszéljük meg, hogy 2kor talizunk, az azt jelenti az ismerőseim 90 %-nál, hogy kettőkor fog elindulni, szóval nagyjából ha tudom, hogy honnan jön, akkor már én is úgy indulok, h ne kelljen sokat várnom...de általában, 90 %-ban még így is én szoktam mindenkire várni....hát tényleg kár miatta idegeskedni, de sztem igenis bosszantó, mert azt jelzi általában, hogy a másik embernek mi nem vagyunk annyira fontosak...persze közbe jöhetnek tényleg fontos dolgok, de általában nem erről van szó, ennyire lehetünk őszinték magunkkal...egyszerűen csak még jobban esett kicsit pihenni, vagy még pont akkor kellett valahova beugrani, elintézni valamit...mert a mi időnkből el lehet azt a pár percet csenni...
2016. okt. 18. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!