Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha a pattik...

Mit csináljak ha a pattik miatt vagyok retenetöen szomorú? Olyan csúnnya lettem! Én ezt nem birom ki

Figyelt kérdés

voltam vele dokinál, és az irt fel nekem egy krémet, csal nagyon lassan használ.

17L

2016. szept. 29. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
húúú de nagy problémáid vannak! Én tinédzser koromban fát hordtam apámmal meg fát vágtam ki. Te meg a pattanásaiddal meg külsőddel vagy ahellyett hogy dolgoznál! A te fajtád a Z generáció az interneten kívül nem is tudja hogy van más is azon kívül meg aple mobilon kívül -.-
2016. szept. 29. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
ja és 23 éves vagyok!
2016. szept. 29. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:

:D

Sajnálotosan nincs olyan szuperszonikus telom, az ilyenek nem érdekelnek!:D

És amugy én is szoktam fát hordani <3

2016. szept. 29. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem így is szép vagy. Meg ne a külső alapján ítéld meg magad. ha a lelked csúnya, akkor van okod utálnod magad. Néhány pattanás miatt viszont nem.
2016. szept. 29. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

szia. nekem is voltak pattanasaim de kinovod majd, ne aggodj, en is kinottem. A kremek meg nem is biztos hogy jot tesznek.

Bocsi az ekezet miatt telorol irtam.:)

2016. szept. 29. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak van bennem egy kis féltékenység amikor láttok egy szép börü lányt, én meg nem lehetek olyan mert a homlokom leginkább elcsúnnyít.
2016. szept. 29. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

lehet hogy csúnya de te nem tehetsz róla, és amugy is mindenkinek van a testén elszortan pattanás

ettől még lehetsz gyönyörű és vonzó ezek a kis semmiségek nem jelentenek akadájt szerintem

Foglalkozz mással és ne merengj ezen majd egyszer elmullik addig is valami másba öld az idődet.

Gyönyörű vagy kívül belül mosolyogj szépen és éld az életed

2016. szept. 29. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

nem lesz könnyű de meg kéne próbálnod a tejtermékeket első körben elhagyni, aztán az olajos dolgokat is. én most 33 vagyok és még mindig kijön egy két nagy pattanás és most a gluténmentes vegán étkezés ami végre kitisztította a bőrömet. Egy hormon vizsgálatot is nem ártana csináltatnod, meg a bőrgyógyászatra elmenni. fogamzásgátlót nem ajánlom, mert amíg szeded addig szép lesz a bőröd, de utána 20szor sza*rabb lesz a bőröd, rengeteg kitartás kell hozzá. sok sikert! :)

2016. szept. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!