Mit csináljak ha a pattik miatt vagyok retenetöen szomorú? Olyan csúnnya lettem! Én ezt nem birom ki
voltam vele dokinál, és az irt fel nekem egy krémet, csal nagyon lassan használ.
17L
:D
Sajnálotosan nincs olyan szuperszonikus telom, az ilyenek nem érdekelnek!:D
És amugy én is szoktam fát hordani <3
szia. nekem is voltak pattanasaim de kinovod majd, ne aggodj, en is kinottem. A kremek meg nem is biztos hogy jot tesznek.
Bocsi az ekezet miatt telorol irtam.:)
lehet hogy csúnya de te nem tehetsz róla, és amugy is mindenkinek van a testén elszortan pattanás
ettől még lehetsz gyönyörű és vonzó ezek a kis semmiségek nem jelentenek akadájt szerintem
Foglalkozz mással és ne merengj ezen majd egyszer elmullik addig is valami másba öld az idődet.
Gyönyörű vagy kívül belül mosolyogj szépen és éld az életed
Szia,
nem lesz könnyű de meg kéne próbálnod a tejtermékeket első körben elhagyni, aztán az olajos dolgokat is. én most 33 vagyok és még mindig kijön egy két nagy pattanás és most a gluténmentes vegán étkezés ami végre kitisztította a bőrömet. Egy hormon vizsgálatot is nem ártana csináltatnod, meg a bőrgyógyászatra elmenni. fogamzásgátlót nem ajánlom, mert amíg szeded addig szép lesz a bőröd, de utána 20szor sza*rabb lesz a bőröd, rengeteg kitartás kell hozzá. sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!