Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretnék szomorú lenni,...

Nem szeretnék szomorú lenni, de boldog se. Most ez, hogy van?

Figyelt kérdés

Alapjába véve elég sokat gondolkodom mindenen, sokszor szoktam aggódni dolgokon. De az a lényeg, hogy egy ideje (1-1 és fél éve) nagyon szomorú vagyok, mert sok rossz dolgon rágódóm, amik letörnek.

És ez a gond: amikor örülök, mert próbálok boldog lenni, nem csak annak tűnni, akkor nagyon megharagudok magamra, hogy miért vagyok ennyire pozitív, miért gondolok jó dolgokra és miért érzem jól magam. Furcsa, mert mintha "megcsalnám" a régi melankolikus "énemet" olyankor, és el kezdek félni, hogyha örülök, akkor egy idő után valami úgy is megint elrontja a kedvem, és inkább akkor vagyok bús, és nem boldog.

Teljesen berögzült ez a gondolat. Nem tudok magamon segíteni, ezért kérek itt segítséget.

Köszönöm, hogy elolvastátok! :)

2016. szept. 25. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez termeszetes dolog. Ha sokat aggodsz valamin utana nehez elszakadni tole, mindig visszahuz.
2016. szept. 25. 15:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ne gondolkodjak annyit ezen? Elengedném azokat a gondolatokat, de fogalmam sincs hogyan :'(
2016. szept. 25. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. szept. 25. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Állboldogságot kreálsz magadnak és azt hiszed boldog vagy.. persze h nem szeretsz szomorú lenni, mikor még mellé át is akarod verni magad.

E mellett még hozzáállásod is folyamatosan szekálja magát, hogy miért vagy boldog.

Fordítsd meg. Kérdezed, hogy miért vagyok szomorú, stb, stb. Nincs okod rá.

Írj rám és segítek.

2016. szept. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!