Mit jelent az, ha valaki csak az emberek bal oldala mellett képes menni?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm jobb kezes, de menthetetlenül ragaszkodik az emberek bal oldalához. Mindig kiköti, hogy ő csak ott képes menni, megmaradni. Rajta kívül nem találkoztam ilyesmivel. Te ismertek hasonló személyt? Van ennek valami pszichés alapja?2016. szept. 28. 20:48
11/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok...ha bal oldalaman mennek akkor inkább átmegyek a másik oldalára....Lehet azért mert megszoktam hogy ott megy mindenki...nekem anyukám olyan hogy csak a jobb oldalán Lehet menni de csak akkor ha 1ember megy vele/mellette
12/14 anonim válasza:
Apám is ilyen volt. Süket volt a bal fülére.
13/14 anonim válasza:
Én is ugyanigy vagyok, bár én balkezes vagyok, ezért van benne egy kis megszokás is szerintem, mert az iskolában is legtöbbször a pad baloldalára ülök, hogy irás közben ne ütközzön össze a kezem a padtársaméval :D Szóval kényelmetlen, ha úgy ülök végig 6-7 órát, hogy mások baloldalán ülök és jobbra nézek, mikor beszélgetek velük, aztán hazafelé menet meg forditva..
Meg rám is jellemző, hogy csak a jobb kezemmel tudok kapaszkodni, pl. buszon. A bal kezem amúgy is gyengébb, mint a jobb és ha bal kézzel kell kapaszkodnom, kb olyan, mintha nem is kapaszkodnék és bármikor pofára eshetnék.
18L
14/14 anonim válasza:
Nekem valtozó, de mindig megvan annak az oka, hogy miért pont jobb/bal oldalon akarok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!