Sose leszek kepes baratot, szlengesen: pasit (hatha igy erthetobb) magam mellett tudni?
Figyelt kérdés
Amint alakulna valakivel valami, rogton lerazom, meg mielott barmi komoly kialakulna. Nem tudom, hogy ez azert van-e mert nem allok ra keszen, vagy mert ellent mondok a sztereotipiaknak es en nem vagyok tarsas leny... Barataim vannak, fiuk lanyok egyarant, de tenyleg amint olyanra fordulna a dolog veget vetek neki...2016. máj. 3. 22:43
1/8 anonim válasza:
Hát ha magad alatt vágod a fát, ne csodálkozz hogy pórul jársz.
2/8 anonim válasza:
Egy stratégiát ajánlok...ha egy számodra megfelelő "pasi" van. Mond neki ezt a szokásod és tedd hozzá hogy ne törődjön bele. És talán ha elmondod akkor nem is teszel így vele. Magadban tudatosítod a dolgot hogy nem szép amit művelsz hogy lerázod....
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt:) elhiheted hogy nem direkt csinalom. Bepanikolok vagy nem tudom...
2016. máj. 3. 23:10
4/8 anonim válasza:
Biztosan képes leszel ha érzelmileg is felnösz.
5/8 anonim válasza:
Ha nem vagy rá kész akkor ne erőltesd. De ne játssz mert az senkinek sem jó. Ha van valaki komoly akkor ne engedd el, és próbálj nem pi csa lenni mert a pasiknak sem jó ha megszeretnek aztán minden komolyabb ok nélkül dobod őket. A kérdésedre a választ pedig csak te magad adhatod meg, és csak sok szerencsét tudok kívánni hogy elérd amit akarsz. ugyhogy hajjrá!
6/8 anonim válasza:
Hát ne rázd le a srácokat, vazge...
7/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak fiuba, nem gondoltam h lètezik mégegy ilyen ember mint én 😂 amigy én ez a viselkedésem miatt abbahagytam a csajozást, mert semmi értelme ha ugyis otthagyom
8/8 anonim válasza:
Ez már elég nevetséges xD
A fiúk a lányok csicskásaivá válnak csak azért hogy a lányok legalább észre vegyék őket,
a lányok meg még saját magukról se tudják hogy miért koptatják le őket... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!