Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire normális, hogy ez zavar?

Mennyire normális, hogy ez zavar?

Figyelt kérdés

A napokban azon gondolkozom, hogy mennyire el vagyok kényeztetve. Az utóbbi időben csak márkás ruhákban járok, csak márkás cipőt vagyok hajlandó hordani, a kínai üzletekre rá sem bírok nézni. Apa mindent alám rak, ami normális, hiszen még nincs saját keresetem, de mi lesz akkor, ha a saját lábamra kell állnom, és nem fogom tudni fenntartani ezt a színvonalat?

Másrészt az osztálytársaim is észrevették ezt, és látom, hogy nem nézik ezt jó szemmel. Normális az, hogy ilyenek miatt aggódok?

2016. szept. 27. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az csak pozitív,ha tisztába vagy a hibáiddal. Próbálj változtatni!
2016. szept. 28. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki változik, te is változni fogsz.

Úgy látom tisztában vagy a hibáiddal ami nagyon jó dolog. Becsüld meg a pénzt és a szüleid erőfeszítéseit nagyon. A legjobban úgy tudod meghálálni nekik ha rendes, tisztességes, dolgos és boldog ember lesz belőled.

2016. szept. 28. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha meg igénytelen cuccokba járnál, akkor azért néznének le! Teljesen tök mindegy, hogy mit gondolnak rólad a többiek. Olyan dolog nem tetszik, aki, amivel valójában nem okozol kárt senkinek. Jó cuccokba jársz, ha gazdagok lennének, ők is ilyenekbe járnának. Csak mert valaki irigykedik, én biztos nem járnék rosszabb cuccokba.
2016. szept. 30. 00:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hmmm, ezt egy szulo irta a gyerekerol szerintem E/1-ben. Egy gyerek nem ir ilyet magarol. Bocs, ha tevedek, ebben az esetben eleg erett lehetsz.
2016. szept. 30. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 tévedsz, 15 éves lány vagyok :)

Mellesleg köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 30. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

:D azért vicces volt ezt az önkritikát olvasni :)

Viszont mi lenne, ha megpróbálnál változtatni is, ha már egyszer magadnak is szemet szúrt, hogy valami nincs rendben?

2016. szept. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!