Mennyire normális, hogy ez zavar?
A napokban azon gondolkozom, hogy mennyire el vagyok kényeztetve. Az utóbbi időben csak márkás ruhákban járok, csak márkás cipőt vagyok hajlandó hordani, a kínai üzletekre rá sem bírok nézni. Apa mindent alám rak, ami normális, hiszen még nincs saját keresetem, de mi lesz akkor, ha a saját lábamra kell állnom, és nem fogom tudni fenntartani ezt a színvonalat?
Másrészt az osztálytársaim is észrevették ezt, és látom, hogy nem nézik ezt jó szemmel. Normális az, hogy ilyenek miatt aggódok?
Mindenki változik, te is változni fogsz.
Úgy látom tisztában vagy a hibáiddal ami nagyon jó dolog. Becsüld meg a pénzt és a szüleid erőfeszítéseit nagyon. A legjobban úgy tudod meghálálni nekik ha rendes, tisztességes, dolgos és boldog ember lesz belőled.
#4 tévedsz, 15 éves lány vagyok :)
Mellesleg köszönöm a válaszokat!
:D azért vicces volt ezt az önkritikát olvasni :)
Viszont mi lenne, ha megpróbálnál változtatni is, ha már egyszer magadnak is szemet szúrt, hogy valami nincs rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!