Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyek nagypofájú?

Hogyan legyek nagypofájú?

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy akármilyen új környezetbe kerülök, én leszek az áldozat a csendességem és a segítőkészségem miatt, így szenvedés az élet, egy gyenge ember vagyok. Szeretnék nagyképűvé, másokon átgázolóvá válni, mert ez így nem állapot. Mi az első lépés?
2016. szept. 26. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Na ezt én is nagyon szeretném tudni. Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
2016. szept. 26. 10:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Ezek szerint neked is eleged van abból, hogy jóként csak rúgdosnak.
2016. szept. 26. 10:20
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

nem a csendesseged es a segitokeszseged miatt leszel aldozat, ennyire azert ne kezdd el fenyezni magad.

Szemelyiseget nem fogsz tudni valtani.

2016. szept. 26. 10:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Na, már meg is érkezett az ügyeletes kötekedő, nem is lenne a gyk gyk, ha a magadfajta taplók nem lennének itt. De, pontosan ezek miatt nyomnak el, de ezen változtatni akarok. Leszarom, hogy egy magadfajta paprikajancsi mit ugat.
2016. szept. 26. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van, látod most is bunkó voltál. De persze gondolom ezt is csak a meten mered. A gyávaságot és gyengeséget osszeteveszted q szerenyseggel. És n3m muszáj bekepzeltneksem lenni ahhoz hogy ne gazoljanak át rajtad.
2016. szept. 26. 10:41
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
#4 ha életben is ennyire izmos lennél, mint a neten akkor nem lennének ilyen gondjaid.
2016. szept. 26. 10:53
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Minek akarsz változtatni? így jó minden, kellenek az olyan kis senkiháziak, mint amilyen te is vagy, hagy szórakozzunk már mi is néha.
2016. szept. 26. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Olvassál sokat.
2016. szept. 26. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Mindig mokas amikor nekiall valaki sajnaltatni magat, hogy hat en milyen kedves vagyok, megis mindenki bant, aztan meg ha valaki a ketsegeit fejezi ki akkor maris atmegy habzo szaju agressziv baromba :)
2016. szept. 26. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Áhh, jó napot, Troll úr. Hogy tetszik lenni? :)
2016. szept. 26. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!