Lányok, ti szoktatok meztelenül aludni?
Figyelt kérdés
Az én csajom mindig. Ha hidegebb van, akkor is, ha én rajtam van valami, ő akkor is ruha nélkül alszik.2016. szept. 18. 21:06
11/18 anonim válasza:
Igen, gyakran alszom meztelenül, csak akkor veszek magamra valamit ha már hűvösebb idők vannak, de akkor is egy ujjatlan bodyt veszek fel sokszor mert testhezálló picit szellőzik, de melegít is és ugye a testhezállósága miatt nem csavarodik, meg gyűrődik rajtam álmomba. Ritka amikor van rajtam valami, általában a lábam fázós akkor egy puha anyagú térdzoknit veszek csak fel, de nekem szokásom combtól lefelé kitakarózni és sokszor arra ébredek hogy lefagy a lábam, ezért veszek fel térdzoknit, vagy combzoknit. Combfix harisnya az mégsem alvásra való. A párom is meztelen alszik de ő mindig nyaktól lefelé bevan takarva, amikor összebújunk akkor jó, de álmunkba mindig különcködünk, ezért is szoktunk le a közös takaróról mert a párom mindig magára rántja és volt rá példa hogy arra ébredtem fel hogy lefagy mindenem.
12/18 anonim válasza:
csak meztelenül alszom, máshogy nem is tudnék
13/18 anonim válasza:
Én nem, de a húgom igen. És nem csak alváskor, hanem egész nap. Vendégek előtt is. Írtam is egy kérdést ezzel kapcsolatban.
14/18 anonim válasza:
#13 de lenék a vendégetek :D amúgy ismerek olyanokat akik szoktak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!