Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy egyetemet vegzett, olvasot...

Egy egyetemet vegzett, olvasott, muvelt lany hogy lehet ennyire "sotet"?

Figyelt kérdés

Folyamatosan kepeket posztol arrol, hogy miket olvas, milyen konyveket szerzett be. Jogi egyetemet vegzett az iden, megis hihetetlenul fura a valo eletben. Ritkan latom ugyan, de olyankor mindig valakit beszel, ez ilyen ez olyan, all az emberrel szemben, nezi az embert, kozben pedig kibeszeli a baratnoinek... Aztan teszi facebookon megint a nagyokat, idezeteket posztol, bolcsessegeket, kozben meg sehol semmi.

Tudom, lehetne mondani most ram is, hogy en is ezzel a lannyal foglalkozott, de speciel az utobbi 2 alkalommal engem beszelt ki... Eszre se vettem volna a letezeset, ha nem viselkedne igy... Mifele hozzaallas ez? :))

2016. szept. 18. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Úgy, hogy nincs összefüggés.
2016. szept. 18. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem érettségim sincs, de ezt meg nem mondaná rólam senki ezen a világon.

Nincs összefüggés.

2016. szept. 18. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Rengeteg egyetemet végzett, hülye, bunkó ember van.
2016. szept. 18. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Mert az egyetem tudást ad egy bizonyos szakterületen, nem pedig erkölcsöt oktat vagy jólelkűségre meg tisztességre nevel. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

De még csak az se mondható hogy az okos és a tanult között egyenes összefüggés van.

2016. szept. 18. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megtanulni bármit meg lehet, agyat viszont nem lehet növeszteni.

F/17

2016. szept. 18. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy valakiről ez a három tulajdonság merül fel, teljesen mindegy, hogy ő mesél magáról vagy mások róla, MENEKÜLJ!

Az ilyenek a leg HÜLYÉBBEK!

Igen, így külön.

2016. szept. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!