Egy egyetemet vegzett, olvasott, muvelt lany hogy lehet ennyire "sotet"?
Folyamatosan kepeket posztol arrol, hogy miket olvas, milyen konyveket szerzett be. Jogi egyetemet vegzett az iden, megis hihetetlenul fura a valo eletben. Ritkan latom ugyan, de olyankor mindig valakit beszel, ez ilyen ez olyan, all az emberrel szemben, nezi az embert, kozben pedig kibeszeli a baratnoinek... Aztan teszi facebookon megint a nagyokat, idezeteket posztol, bolcsessegeket, kozben meg sehol semmi.
Tudom, lehetne mondani most ram is, hogy en is ezzel a lannyal foglalkozott, de speciel az utobbi 2 alkalommal engem beszelt ki... Eszre se vettem volna a letezeset, ha nem viselkedne igy... Mifele hozzaallas ez? :))
Nekem érettségim sincs, de ezt meg nem mondaná rólam senki ezen a világon.
Nincs összefüggés.
Mert az egyetem tudást ad egy bizonyos szakterületen, nem pedig erkölcsöt oktat vagy jólelkűségre meg tisztességre nevel. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
De még csak az se mondható hogy az okos és a tanult között egyenes összefüggés van.
Megtanulni bármit meg lehet, agyat viszont nem lehet növeszteni.
F/17
Nekem az a tapasztalatom, hogy valakiről ez a három tulajdonság merül fel, teljesen mindegy, hogy ő mesél magáról vagy mások róla, MENEKÜLJ!
Az ilyenek a leg HÜLYÉBBEK!
Igen, így külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!