A magyar emberek miért ítélnek el szinte minden típusú másságot? Miért zárkóznak el még a megismerésétől is?
írhatnék én is regényt arról hogy a melegek miért ártalmasak a társadalomra, de a mai ostoba liberális világban szerintem teljesen felesleges, mert senkit sem hatna meg. Röviden a melegek önmagukban nem veszélyesek, de az eszme ésa gondolatmenetük az!
Egyáltalán nem szép látvány mikor két azonos nemű embert látok kézen fogva, vagy csókolzni. Nyilvánosan ne tegyék, ne vonulgassanak és ne inzultálják a népet. A gyerekekre van a legnagyobb hatása. Könnyen lehet befolyálsolni, megzavarni a nemi hovatartozását ha meglát egy melegpárt az utcán klönböző szituációban.
Amíg 4 fal között melegek addig rendben van, de ne akarjanak gyereket örökbe fogadni és házasodni.
Orbán Viktor egyszer kijelentette hogy a házasság egy nő és a férfi között létrejövő kötelék, amelynek gyümölcse a gyermek. Gyerek pedig heteroszexuális úton születik. A hagyomány szerint a család anya apa gyerek.
Nem vagyok fideszes, semleges pártállású vagyok,de Orbán Viktor ezt bölcsen megfogalmazta, még ha nem is pont szóról szóra, de a lényeg benne van.
Nincsenek a melegek elítélve, de ne erőszakolják rá ezt az egészet az emberekre. Nem üldözi őket senki vasvilllval és bunkósbottal.
Utolsó mekkora álszent vagy.
"Nincsenek a melegek elítélve, de ne erőszakolják rá ezt az egészet az emberekre. Nem üldözi őket senki vasvilllval és bunkósbottal."
De előtte meg azt írod hogy nem akarod látni őket az utcán különböző szituációkban... Milyen szituációkban? Olyanokban amikben a heterók is vannak? Csak mert akkor most mondtad ki hogy vannak dolgok amiket elnézel egy heterónak de nem nézel el egy meleg párnak, aha értem.
És utána azt mondod hogy senki nem üldözi őket.
A melegek pont ez ellen "küzdenek". Azt akarják hogy szard le őket de úgy istenigazából. Ne foglalkozz velük és ne szólj be, ne nézz csúnyán, ne közösítsd ki őket csak azért, mert melegek. Az a meséd hogy a gyerekek majd eltanulják a melegséget pedig válaszra sem méltő nettó hülyeség. Esetleg bizonyítsd be ha tudod hogy a meleg pár biztos homo gyereket nevel. Nem nekem kell bizonyítanom az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!