Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondták ezt rólam?...

Miért mondták ezt rólam? Egoista! Én? Meg hogy ego országban élek. Jesszus.! Miért? 😳

Figyelt kérdés
Azt mondtál egoista vagyok .De ez nagyon rosszul esik nekem mert biztos nem pozitív a jelentése.Egyébként ez mit jelent,?Miért mondják ezt emberekre?Mit jelent? Mikor és miért?Hogyan? Mivel érdemeltem ki ezt a megnevezést? :/
2016. szept. 16. 15:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azert akadtam ki,mert tudom hogy negatív jelentése van de nem voltam tisztában azzal hogy pontosan mit jelent.De ha fárasztó válaszolnod a kérdésemre,akkor egyáltalán minek írsz a kérdésemre.Nem segîtettél vele max felidegesítettél. Nem kérek a rosszindulatú keserű szájízű emberek valaszaiból.A többieknek köszönöm!! Te viszont aki értelmes választ nem tudsz adni max belém állni,neked azt tanácsolom , kerüld ezt az oldalt.Ne itt add ki a feszkódat hanem menj el futni vagy edzeni,hidd el sokat fog segíteni. Tudod,boldogsaghormon termelodik sport közben,és talán emberségesebb leszel és megértőbb és segítőkészebb.. Általában mindig szorítok hogy a hozzád hasonló szálkák elkerüljék a kérdéseimet és ne próbáljanak belém állni.Nem csípem az ilyet.Na csákány
2016. szept. 16. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem segítettem. Megpróbáltak egy kis önállóságra nevelni, mert látom annak híján vagy. Tudod, normális ember az ilyen gondjait úgy oldja meg, hogy beírja a google-be, vagy a wikipediába a keresett szót és az kiadja a jelentését. Sőt, van olyan is, aki leveszi a polcról a szótárt (ha nem tudod, hogy mi az akkor keresd meg a google-ben) és megnézi abban. Javaslom, hogy legközelebb te is tedd ezt és így sok fáradtságtól kíméled meg magad (és minket is).

Köszönöm, hogy aggódsz az én idegeim miatt, de hidd el, hogy jól vannak. Én nem a frusztrációimat vezetem le itt, csak nem szeretem az értelmetlen kérdéseket. Megfogalmazhattam volna bunkóbban is, de én csak egy teljesen jogos kérdést tettem fel (100% lett).

Én meg azt nem "csípem" ha valaki segítséget kér és mégsem tisztel meg minket annyival, hogy ne egy hányadékot vessen az emberek elé. Így írni hatalmas igénytelenség, amivel önmagadat minősíted.

2016. szept. 17. 09:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igazad van,de imádok itt kérdezni tőletek. Ám nem vagy köteles válaszolni.Vagy erős kényszert érzel?Ha fárasztó vagyok neled,menj tovább.Amügy haláli vicces a neved.Paraszt fehér lovon!xD háhá ezen gurultam meg szakadtam a nevetéstől.Hihi.De fondolom ezt is megfejeled valami paraszt dumával.Na hajrá várom.. a "kedves" válaszod :D
2016. okt. 17. 21:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem hányadék az írásom viszont a te stílusod nagyon gyomorforgató.Parasztgyerek. XD
2016. okt. 17. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy hónapba telt kitalálni ezt a "frappáns" választ?

Itt nem az én stílusommal van baj, sokkal inkább a tiéddel. Én feltettem egy jogos kérdést (100% lett), plusz helyesírási tanácsot adtam, hogy az írásodból ne az jöjjön le rögtön, hogy hülye vagy. Erre te személyeskedni kezdtél. Ezután persze, hogy úgy reagáltam, ahogy.

Az írásod meg még a hányadéknál is rosszabb. Szelektív ékezethasználat, temérdek helyesírási hiba, mégtöbb szóismétlés, az írásjelek utan nem raksz szóközt. Sorolhatnám még a hibákat, de gondolom ennyiből is érted.

2016. okt. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!