Miért mondták ezt rólam? Egoista! Én? Meg hogy ego országban élek. Jesszus.! Miért? 😳
Szerintem segítettem. Megpróbáltak egy kis önállóságra nevelni, mert látom annak híján vagy. Tudod, normális ember az ilyen gondjait úgy oldja meg, hogy beírja a google-be, vagy a wikipediába a keresett szót és az kiadja a jelentését. Sőt, van olyan is, aki leveszi a polcról a szótárt (ha nem tudod, hogy mi az akkor keresd meg a google-ben) és megnézi abban. Javaslom, hogy legközelebb te is tedd ezt és így sok fáradtságtól kíméled meg magad (és minket is).
Köszönöm, hogy aggódsz az én idegeim miatt, de hidd el, hogy jól vannak. Én nem a frusztrációimat vezetem le itt, csak nem szeretem az értelmetlen kérdéseket. Megfogalmazhattam volna bunkóbban is, de én csak egy teljesen jogos kérdést tettem fel (100% lett).
Én meg azt nem "csípem" ha valaki segítséget kér és mégsem tisztel meg minket annyival, hogy ne egy hányadékot vessen az emberek elé. Így írni hatalmas igénytelenség, amivel önmagadat minősíted.
Egy hónapba telt kitalálni ezt a "frappáns" választ?
Itt nem az én stílusommal van baj, sokkal inkább a tiéddel. Én feltettem egy jogos kérdést (100% lett), plusz helyesírási tanácsot adtam, hogy az írásodból ne az jöjjön le rögtön, hogy hülye vagy. Erre te személyeskedni kezdtél. Ezután persze, hogy úgy reagáltam, ahogy.
Az írásod meg még a hányadéknál is rosszabb. Szelektív ékezethasználat, temérdek helyesírási hiba, mégtöbb szóismétlés, az írásjelek utan nem raksz szóközt. Sorolhatnám még a hibákat, de gondolom ennyiből is érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!