Más is megszokta már szinte hogy ebben az országban sok ember össze vissza beszél? Többit lásd alább.
Figyelt kérdés
Pár hónapja keresek állást, mert felmondtam előző munkahelyemen, küldözgetem a CV-met. Nekem mérnök diplomám van, Óbudai Egyetem. Na most elküldtem egy cégnek elektromos karbantartó munkakörre, már sok mindenre küldöm, fel is hívott egy fickó a cégtől. Kezdjük ott hogy azt mondta a cégnél nagyon jól lehet keresni. Azt mondta egy jobb összeget fogok kapni, hiszen valamiből meg kell éljek, stb. Ok. Bementem a céghez interjúra, ott volt egy szakmai vezető. Elég laza stílusban adta elő magát, majd mondja, fizetés: minimálbér. Ezek után komolyan vegyem a céget vagy ne? Jövő héten kellene mennem. Vélemények?2016. máj. 14. 12:31
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintük ez komoly. Vagy én nem is tudom. Odamegyek lehet valaki hozza a pezsgőt, kész átverés show, erre gyanakszom.
2016. máj. 14. 12:51
3/11 anonim válasza:
Mondjuk arra rákérdeztél, hogy a telefonban miért más összeget mondtak? Elektromos karbantartóként meg (nem értek ugyan hozzá), nyilván nem a folyosókat fogod felmosni, hanem felelősségteljesebb munkád van azért... Én nem mennék a helyedben.
4/11 A kérdező kommentje:
Én mondjuk szerintem elmegyek jövő héten, ha addig nem kapok be egy akut agyvérzést.
Mondjuk nincs családom, így annyira nem is foglalkozom a pénzzel, érdekes szituáció lesz az biztos.
2016. máj. 14. 13:31
5/11 anonim válasza:
Ja sajnos sok ilyen van hogy igy meg úgy csilivili eladják magukat, aztán ott derül ki hogy ja kicsit máshogy van mint amit mondtak. Szerintem azt úgy értették, ha letelik a próba idő, vagy 3 hónap vagy egy bizonyos idő, akkor fognak emelni a pénzen. Addig meg amig megnéznek milyen munkaerő vagy, addig minimál bér. Nehogy jobban járj, nehogy megkapd az első havi fizetést aztán lelépj
6/11 A kérdező kommentje:
Érdekes...
2016. máj. 14. 14:43
7/11 A kérdező kommentje:
Esetleg más valakinek vélemény?
2016. máj. 14. 16:02
8/11 anonim válasza:
Komolyan mérnöki diplomával karbantartónak akarsz menni? Még ha nem lenne diplomád, akkor is röhejes lenne ilyen munkáért a minimálbér.
9/11 A kérdező kommentje:
Volt hogy elküldtem 10 mérnök állásra, 0 válasz, 0 telefont kaptam.
Már műszerésznek is küldöm sajna.
2016. máj. 14. 18:34
10/11 anonim válasza:
Bolond vagy öcsém. Irány külföld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!