Miért értenek egyet az emberek az ilyen hihetetlenül szánalmas és undorító posztokkal?
Nem szeretnék provokálni, de komolyan nem értem ezt.
Az ilyen posztok szoktak a legjobban felidegesíteni, pedig nem is keresem őket, de mindig valahogy a szemem elé kerülnek néha.
Az olyan posztok, amik a régebbi embereket hasonlítja össze a mostaniakkal. Eleve erős túlzás az egész, viszont nemrég láttam olyat, amit nagyon sokan kedveltek, meg "jaj sajnos mennyire igaz" meg stb.
A poszt a következő volt:
"Az akkori férfiak és a mostaniak."
Bal oldali képen (az "akkori férfiak" képen) egy kigyúrt, izmos 35-40 éves férfi volt. A jobb oldali képen (a "mostaniak" képen)viszont egy kb 15 éves, a telefonjával játszó, zselézett hajú GYEREK!
Komolyan??? Sokak szerint ez teljesen reális összehasonlítás?
Eleve mi értelme van az ilyen összehasonlító posztoknak?
Vagy olyan, hogy "melyikük a férfi", és a bal oldali képen egy nagy darab fickó a francia idegenlégióból, jobb oldalin meg egy emós 14 éves.
Az ilyen emberek nem jönnek rá, hogy ez szánalmas? Miért tetszik ez ilyen sok embernek? Egyáltalán nem reális összehasonlítás, ráadásul ilyen összehasonlításokat nem is lehet csinálni, mert ez durva általánosítás.
Ti mit gondoltok az efféle posztokról? Csak én tartom ezeket dühítőnek? Persze tudom, hogy akkor ne nézzem, de néha akarva akaratlanul a szemem elé tárul egy.
Nektek milyen hasonló poszt/kép az, ami kiveri a biztosítékot vagy igazságtalan, nagyon irritáló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!