Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lett ilyen mocskos,...

Mitől lett ilyen mocskos, irigy, önző a Magyarok 70% a?

Figyelt kérdés

Bárhová megyek, csak azt látom, hogy a magyar emberek egymásnak tesznek keresztbe,egymást jeltgetik,rabolják ki, a városokban szemetelnek,maguk elé köpködnek, kuka mellé dobják a csikket,szemetet. Egy szál cigiért leszúrnak az utón, sírnak nincs pénz de a cigi és a energia italok azért ott vannak.

Szégyellem, hogy magyar vagyok!

2016. szept. 14. 08:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Lehet csak a rasszizmus beszél belőlem, de mintha egyre cigányosabban viselkednének a magyarok is. 8-9 éves magyar gyerekek úgy beszélnek egymással hogy ég a pofámon a bőr.
2016. szept. 14. 11:51
 22/25 anonim ***** válasza:

"Lehet csak a rasszizmus beszél belőlem, de mintha egyre cigányosabban viselkednének a magyarok is. 8-9 éves magyar gyerekek úgy beszélnek egymással hogy ég a pofámon a bőr."

Mert már azok lettek.Viselkedésben,gondolkodásban.(nem vagyok rasszista)

2016. szept. 14. 12:52
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves moderátor!

A menekült kérdéses válaszokat törölje kérem, mert nagyon OFF TOPIK és nem ad hozzá a témához.

2016. szept. 14. 20:41
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 23-as! Ne mondja meg a moderátoroknak, hogy mit csináljanak! A menekültes téma is a kérdéshez tartozik. Köszönöm!
2016. szept. 14. 20:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves 24es! Kértem őket emberi nyelven, nem megmondtam, hogy mit csináljanak. A menekült kérdés nélkül is ilyenek a magyar emberek és a menekültekkel is ilyenek maradnak majd.

Kérlek inkább a kérdésre válaszolj és ne mellé beszélj és mondd meg másnak, hogy mit tegyen.

2016. szept. 14. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!