Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lett ilyen mocskos,...

Mitől lett ilyen mocskos, irigy, önző a Magyarok 70% a?

Figyelt kérdés

Bárhová megyek, csak azt látom, hogy a magyar emberek egymásnak tesznek keresztbe,egymást jeltgetik,rabolják ki, a városokban szemetelnek,maguk elé köpködnek, kuka mellé dobják a csikket,szemetet. Egy szál cigiért leszúrnak az utón, sírnak nincs pénz de a cigi és a energia italok azért ott vannak.

Szégyellem, hogy magyar vagyok!

2016. szept. 14. 08:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
Még hogy mi be tudjuk fogadni a menekülteket..ó te isten barma. Remélem te leszel az első, akinek elvágják a torkát, a családod női tagjait meg halálra erőszakolják. Bárcsak már megtörténne és röhöghetnék rajtad.
2016. szept. 14. 09:08
 12/25 anonim ***** válasza:

"Kepzeld megneztem. Meg azt is hogy itt mit csinalnak. Nem a orban-hiradobol kellene tajekozodni."

Akkor tájékozódj az internetről:

https://www.youtube.com/watch?v=-dlXPNZU7vY

https://www.youtube.com/watch?v=jNFn84p8UtQ

2016. szept. 14. 09:13
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
#11 Mivel ilyet sehol nem csinaltak a menekultek, jobban aggodok hogy a magyarok altal elkovetett buncselekmeny aldozata leszek. Menekult meg egyszer sem lopta el az automat, cigany sem, tejfeher nemzeti erzelmu, magas alkoholtartalmu magyar mar igen. A kornyeken tobb not is megeroszakoltak az elmult evekben, es mind igazi hamisitatlan magyar volt.
2016. szept. 14. 09:14
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
Azt felejtitek el hogy a menekultek milyen helyzetben viselkednek igy. A magyarok tavaly a lidl-ben kezdtel el verni egymast az 500 ft-os cipokert ezek utan nem hiszem hogy joga van barmelyik magyarnak a menekultek viselkedesere megjegyzest tenni.
2016. szept. 14. 09:26
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
A rendszerváltás előtt az uniformizálódás volt a trend, akkor voltál rendben, ha úgy éltél, mint a többiek. Aztán jött a váltás, amikor akkor vagy jó, ha kitűnsz. Amennyiben ezt valaki eléri, azt támadni fogják, mert szorongással tölti el őket, hogy nekik nem sikerült. Sajnos nem magukat emelik fel, hogy "de jó, ha neki ment, nekem is fog", hanem inkább a másikat nyomják le, nyilván az könnyebb. Ez már az iskolában elkezdődik, ha nem úgy old meg 6 éves egy feladatot, ahogy azt kell, a tanár akkor is lehúzza, ha történetesen jó. Csinálja úgy, ahogy a többiek. Sokan ebben nőttek fel és ebben is maradtak.
2016. szept. 14. 09:32
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Ezért szégyellni, hogy magyar vagy.. nos nekem fura! Mert én személy szerint nem szégyellem, hogy magyar vagyok. Én nem tehetek arról, hogy sok idióta nem tud viselkedni, nem figyel a környezetére.

De mesélek pár dolgot amit nap mint nap látok.

reggel metróban: sok ember utazik, hely alig van. Egy férfi ül a metróban és olyan műanyag eldobható ételes dobozból eszi a hamburgert amit egy utcai árustól vehetett. Amikor megette, a kajás dobozt nagy lazán az emberek lábai közt a metrókocsi sarkába dobta. Többen rászóltak, de még neki állt feljebb. A szemetet otthagyva leszállt.

Vagy:

Bírósági épület előtt megyek el minden nap, mert az utam arra felé vezet. Az épület előtt hatalmas táblák jelzik, hogy tilos dohányozni. A marihuána fogyasztása ugye büntetendő, tilos. Mégis minden áldott nap a bírósági épület előtt cigiznek, szívják azt a büdös füvet, és nincs senki aki megbüntetné őket.

Vagy: Van egy szép park nem messze a lakásomtól. Minden bejáratánál nagy táblák, hogy a kutya kakit szedjék fel, dobják a kimondottan kutyakakinak kirakott kukákba. Ha nem teszik pénzbírság jár érte.

Az emberek inkább be sem mennek a parkba mert tele van kutyapiszokkal.

Önkormányzatnál dolgozom. Bár nem az én munkaköröm, de napi szinten látom(főleg hallom) amikor bejön a család, hisztizik, hogy miért nem kap segélyt vagy mikor kapja meg, mert éheznek a gyerekek. Minden esetben végig kell nézni az adatokat, újra és újra meg kell állapítani, hogy kinek jár kinek nem. Addig a szülők gyerekestül ülnek a váróteremben és várnak. Bámulatos, hogy mennyire képtelenek viselkedni. Mindkét szülő előkapja a legújabb iphone-t vagy laptopot, a gyerekek meg azt hiszik játszótéren vannak. A kisebbek torkuk szakadtából ordítanak, a nagyobbak rohangálnak, fellökik a többi ügyintéző, várakozó embereket.

Ismerősek a történetek? Gondolom a legtöbben átélték, látták már ezeket.

Nos, ez mind Angliában történik meg nap mint nap.

Én nem Londonban élek. London még rosszabb. London sokkal koszosabb büdösebb mint Budapest.

Szóval a nem törődöm másokkal, a lesz@rom az egész dolgot mentalitás az egész világon jelen van.

Ja: Az autóvezetésről inkább nem is mesélek mert regényt tudnék írni arról, hogy képtelenek az indexet használni, nem tudják hogy kell körforgalomban közlekedni stb.

Nagyon rossz gondolkodásra vall ha azt hiszed ez csak Magyarországon létezik, és elég buta felfogás, hogy ezért szégyelled, hogy magyar vagy

2016. szept. 14. 09:33
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Inkább 90%

+ Nagyon igénytelenek.

2016. szept. 14. 10:19
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
Pont 70?
2016. szept. 14. 10:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy afrikai vagy indiai körút után más lenne a véleményed. Nyilván nálunk is vannak szegényebb országrészek, városok, különösen szakadt városnegyedek. De ha az ember kicsit tehetősebb, akkor itt is egész jól lehet élni, dolgozni, szórakozni olyan környezetben ahol alig látsz szegénységet, szemetet, és sok az elégedett, egymással törődő ember.
2016. szept. 14. 10:31
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"Egy afrikai vagy indiai körút után más lenne a véleményed"

Nehogy azt gondolod. Egy fidesz szavazot ez nem gyozne meg. Nem eleg ha a sajat szemevel latja, orban viktornak szajabol kell jojjon az informacio

2016. szept. 14. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!