Biztos, hogy egyszerűbb a gazdagoknak?
lelkileg gyenge személyiség volt, akinek soha nem szabadott volna sokat keresni!
Gazdagnak lenni viszont jó és igen, könnyebb nekik!
Biztos hogy egyszerűbb, aztán más kérdés ki hogy tud élni ezekkel a lehetőségekkel, adottságokkal.
Én például soha nem voltam se túl gazdag, se igazán szegény, de megvolt a csóró egyetemista korszakom meg most a viszonylag jól fizető állásom. Hát mit ne mondjak, ég és föld a kettő...
Csak összehasonlításként:
Korábban azt néztem, hogy jövök ki olcsó kajákból. Most simán minden nap beülök főtt kaját enni étkezdébe.
Korábban szinte mindig engem kellett meghívni, vagy nem is mentem, mert nem volt pénzem, tiszta megalázó volt. Most gond nélkül tudom azt mondani, hogy gyere meghívlak egy sörre, kajára, akármire, nem kell számon tartsam.
Korábban azt néztem, milyen drága egy 30-40 ezres telefon. Most egy havi fizetésből felső kategóriásat is vehetnék és nem vágna különösebben földhöz.
Korábban álmodni sem mertem autóról, még a diákbérlet is drága volt, most fél évi munka után tudnék venni egy olcsóbb, de korrekt autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!