Mit jelent az, ha valaki lemond rólad azért, hogy neked jó legyen, vagy esetleg, hogy téged védjen?
Én is ezt csináltam egyszer már. Bármint teljesen lemondtam egy lányról, mondván neki úgyis jobb lesz nélkülem. Szerintem óriási hiba volt és rossz cselekedet.
Ilyenkor mindig arra gondolunk, hogy neki jó lesz, én meg kibírom a szenvedést. Utólag viszont rádöbbentem, hogy neki is le kell mondjon rólam, ami neki is óriási fájdalmat okozhat...
Többet sosem lennék ilyen ostoba.
Köszi a válaszokat! Mindenkit felpontoztam.:)
Egyébként talán azt le kellet volna írnom hogy mi történt:
A szomszédomnak tudom, hogy mindig is tetszettem. Már elhívott randira, el is mentünk, de csúnya vége lett, ezért szakítottunk. Mivel folyamatosan küldözgette a virágokat, leveleket, nem tudtam továbblépni, mert nem akartam összetörni. Aztán az egyik nap csak úgy elköltözött. Egy cetlit találtam azzal a felirattal, hogy remélem így jobb lesz...
Azóta sehol sem tudom elérni.
Hát ez törtét, ezért kérdeztem, hogy most utál, vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!