Érdekes! Mi volt előbb?
Azt figyeltem meg, hogy a szegényebb rétegekben többen dohányoznak arányaiban mint a jómódúbb rétegekben.
Vajon mi volt előbb? A dohányzás miatt lettek szegények? Vagy a szegények szívesebben választják a dohányos életformát még akkor is ha sok pénz rámegy?
12: A dohányzás még mindig olcsóbb stressz levezetés, mint elmenni nyaralni, wellnesselni, valamilyen kulturális programra. Amikor 6-12 ezer forint egy hangverseny belépő, akkor még én is elgondolkodom, hogy megvehetem-e.
Könnyen hozzáférhető. Nem kell hozzá semmi. Pl. hangversenyre mész, akkor kell normális ruha, oda kell jutni valahogy.
13, Lehet.
Én futni szoktam. Az még olcsóbb. :) Igaz nem azért futok, mert olcsó, hanem mert szeretem és kikapcsol. Szerintem sokkal jobb stresszoldó is, mint a cigi. De valamiért ezt sem tapasztalom a szegényebb embereknél. Szinte alig látok olyat aki sportolna közülük. Persze most nem ez a téma.
14: nem mindenki van olyan állapotban, hogy fusson. És nem csak a cigi miatt.
Meg amikor az ember azon küszködik, hogy hogyan éljen meg egyik napról a másikra, akkor nem a sport jut eszébe először.
Sokan mondják a cigire is, meg a kajára is, hogy ez az egyetlen örömük az életben, legalább ennyi kikapcsolódásuk hadd legyen. Persze ez nyilván nem igaz, ettől nem lesz boldogabb senki sem, csak egészségtelenebb. De nagyon rossz életkörülmények között az ember egy beszűkült tudatállapotban van.
Könnyű annak megítélni/elítélni a másikat, aki jobb helyzetben van és nem ismeri a másik helyzetét.
Úgy érzem hogy a kerdezö jobb anyagi körülmények között van es keres egy legitim okot , h lenézhesse aszegényeket , hogy lehessen kimutatni feketén fehéren : igen , az ök hibajuk a szegénység , mert cigiznek. Megérdemlik a sorsukat. Ha nem cigiznének mind rózsadombi villában laknának . Gázkamrába velük. Nem érdemelnek se empatiat es föleg segitséget nem , hiszen elfüstöték az agyukat .
Igy jobb kerdezö?
Te milyen ügyes vagy, h szaladgálsz , tök ingyen.
Es szorgosan tartod a kapcsolatot a jól szitualt közeposztallyal.
18, :D Ez most mi?
Különben hétköznapi életem van. Nem tudom miből gondoljátok, hogy gazdag sznob vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!