Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti ha látnátok hogy egy nőt...

Ti ha látnátok hogy egy nőt épp erőszakolnak meg vagy egy fiút ketten-hárman vernek meg, akkor ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés.Érdekel egyes emberek reakciója.Nem pont erre a két szituációra kell összpontosítani.Ha látnátok hogy egy embert megtámadtak,ti hogyan reagálnátok rá?

2016. szept. 11. 08:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jöhetnél a mi városunkba is, kedves Spiderman. Főleg a 8 kerbe. :D
2016. szept. 11. 11:31
 22/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem senki semmit nem csinálna. Még rendőrt sem hívna senki. Hányszor olvasom a híreket is hogy ez meg az volt a vonaton a buszon stb szóval olyan helyeken ahol vannak emberek. És senki nem csinál semmit. Ritkán 1-2 fiatal akiken én lepődök meg de különben manapság a kutyát nem érdekli hogy éppen mit csinálnak egy nővel vagy egy gyerekkel vagy akárkivel. Hiába írjátok itt sokan hogy segítenétek szerintem közületek nagyon kevesen tennék is meg.
2016. szept. 11. 15:34
 23/25 anonim ***** válasza:

Egyébként rengeteg úgynevezett "social experiment" videó van fent a yt-n ezzel kapcsolatban.

Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=zNOTWjIJ58E

2016. szept. 11. 15:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Készítettek ilyesmiről kísérleteke,t tapasztalat szerint elfutnának az emberek, valószínűleg én is. szembeszállni csak akkor tudnék velük, ha csoportban lennénk. ha mondjuk ez egy szórakozóhelyen van, akkor kimennék, szólnék pár erős embernek, és együtt 6-an visszamennénk.
2016. szept. 11. 20:52
 25/25 A kérdező kommentje:
2016. szept. 11. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.